Etsimme käyttötukityöntekijää

18.3.2022

Max Technologies Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on jo 14 vuoden ajan tuottanut asiakkailleen kattavia ratkaisuja työnhallintaan ja paikannukseen. Toimipisteemme sijaitsee Oulun seudulla, Kempeleessä, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä työsi etänä.

Haemme nyt mukaan tiimiimme käyttötukityöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä järjestelmän käyttöönottotoimituksiin ja käytön tukeen liittyen. Voit olla kokenut IT-alan tai asiakaspalvelun osaaja, tai haluat kehittyä sellaiseksi. Etsimämme henkilö on ongelmanratkaisukykyinen, omaa reippaan ja tehokkaan asenteen työntekoon, on sosiaalinen, omatoiminen ja nopea oppimaan. Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdyttävä koulutus. Käyttötukityöntekijät koulutetaan myös tekemään käyttöönottoprojekteja asiakkaiden kanssa. Työnkuvaan kuuluuu myös oiva mahdollisuus kehittyä projektiosaajana.

Edellytämme hakijalta:

– hyvää tietoteknistä osaamista
– sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
– hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja.

Arvostamme myös:

– IT-alan koulutusta (esim. datanomi)
– aiempaa kokemus HR- tai taloushallinto-ohjelmistoista.

Tarjoamme työntekijälle:

– mahdollisuuden etätyöskentelyyn
– hyvät työsuhde-edut
– mahdollisuuden kehittää osaamistasi projektinhallintaan
– mukavan työyhteisön, jonka tukeen voit luottaa.

Kuulostiko sinulta?

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen jenna.moisejeff@maxtech.fi, niin palaamme pikaisesti asiaan! Laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan/sopivien henkilöiden löydyttyä.