Blogi

Maxtech tukee nuorten liikuntaa

Maxtech on mukana tukemassa 10-12 vuotiaiden nuorten liikuntaa. Yritys tukee Merikoski SBT Irokeesit E06 -joukkuetta tarjoamalla maalivahdinvarusteet, pallot ja muuta pientarviketta kaudelle 2017-2018. Tsemppiä Irokeesit!

Maxtechin virkistyspäivä 2.6.2017

Maxtechin väki kerääntyi viettämän virkistyspäivää 2.6. reippailun merkeissä seikkailupuisto Huikiaan. Huikia on Oulun Raksilassa sijaitsevaan puistoon rakennettu, seitsemästä erilaisesta radasta koostuva köysiseikkalu. Haastetta riittää joka makuun sillä vaikeimmat radat ulottuvat 12 metrin korkeuteen. Markus oli käynyt puolisalaa treenaamassa etukäteen, mutta muille kokemus oli uusi. Alkukoulutuksen ja harjoitusradan jälkeen ratoja kierrettiin vapaamuotoisesti oman kiinnostuksen ja uskalluksen […]

Väsynyt mutta onnellinen

100 km hiihtourakka tuli suoritettua, mutta mitä kaikkea se vaatikaan?

Hiihtokilpailu

Nyt sinulla on hieno mahdollisuus osallistua hiihtokilpailuun! Kyseessä on hiihtoaiheinen kilpailu, jossa voit arvata tai veikata paljonko Markus vuorokauden aikana hiihtää.

Täydellistä leimauspäätettä metsästämässä (Trustech 2016)

Maxtechin toimitusjohtaja ja vientipäällikkö lähtivät Cannesiin, Ranskaan, etsimään täydellistä leimauspäätettä Trustech 2016 -messuilta.