Hiihtokilpailu

Live-seuranta


Mikä juttu tämä on?

Nyt sinulla on hieno mahdollisuus osallistua hiihtokilpailuun! Kyseessä on hiihtoaiheinen kilpailu, jossa voit arvata tai veikata paljonko Markus vuorokauden aikana hiihtää.

Maxtechin yrittäjä, Markus Ebeling, lähtee perjantaina 24.3.2017 hiihtämään Pohjoiseen ja pyrkii tekemään oman henkilökohtaisen vuorokauden aikana hiihdetyn matkan ennätyksen. Aiempi ennätys syntyi vuonna 2016 ja se on 63 km.

Markus ei ole mikään erityisen kova hiihtäjä – tällä kaudella pohjia on hiihdetty n. 150 km. Mukaan hiihtoreissulle lähtee kolme kaveria ja tarkoitus on hiihdellä isommalla porukalla niin pitkälle kuin rahkeet riittävät.

Palkinnot

Lähimmäksi oikeaa tulosta arvanneelle palkinnoksi Maxtech Ajopäiväkirja+ sisältäen Maxtechin ajoneuvopaikantimen (omaksi) sekä veloitukseton vuoden käyttöoikeus. Ajopäiväkirja+ -tuotteen avulla voit matkan päättyessä kirjata ajoluokan ja matkan tarkoituksen kätevästi matkapuhelinsovelluksellamme.

Toiseksi ja kolmanneksi lähimmäksi arvanneelle lähetämme pullollisen nestemäistä Vauhti Oy:n Wax Technologies -suksivoidetta, jolla Markuskin päätyi voitelemaan suksensa. Ei sillä, että meillä mitään tekemistä tuon voitelufirman kanssa olisi, mutta onpahan jännän lähelle osunut nimi tuo Wax Technologies kun alkaa oikein miettimään 🙂

Osallistu

Kilpailuun voi osallistua 24.3.2017 klo 12:00 asti. Yksi henkilö voi osallistua veikkaukseen vain yhdellä tuloksella ja viimeisin henkilön veikkaama tulos lasketaan kilpailuun mukaan. Max Technologies Oy:n henkilöstö tai hiihtoseurueen jäsenet eivät voi osallistua kilpailuun. Voittajien nimet julkaistaan Maxtechin verkkosivuilla ja voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Hiihdon live-seuranta tulee Maxtechin verkkosivuille.