Hyödynnä älykästä sijaintitietoa liiketoiminnassa

Paikannuspalvelut

Maxtech-paikannuspalvelut on monipuolinen, laaja sekä helppokäyttöinen paikannustietojen hallintajärjestelmä, joka on räätälöitävissä kokonaisratkaisuksi käyttäjän tarpeiden mukaan useimmilla toimialoilla toimiville yrityksille sekä organisaatioille. Vaihtelevissa kohteissa liikutettava kalusto, erilaiset ajoneuvot sekä liikkuvaa ja vaihtelevaa työtä tekevät työntekijät nivoutuvat Maxtech-paikannuspalveluissa helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa toiminnan tehostamisen, raportoinnin ja dokumentoinnin automatisoinnin sekä auttaa huolehtimaan henkilöiden työturvallisuudesta kokonaisvaltaisemmin.

Reaaliaikainen sijainnin paikannus eri päätelaitteilla tuottaa lähes rajattoman määrän tietoa ja Maxtech-paikannuspalveluiden avulla sen hyödyntäminen yrityksen tai organisaation tarpeisiin on mahdollista – koottuna sekä hallitusti rajattuna kokonaisuutena, joka on helppokäyttöinen ja luotettava sekä käyttötarkoituksen mukaisesti räätälöity.

Hyödyt

Automatisoi reittien ja työvaiheiden dokumentoinnin

Reaaliaikainen paikannus tehostaa työn- ja kalustonhallintaa

Vähentää käsin tehtävää kirjaamista

Kokonaisratkaisu kaluston hallintaan sekä henkilöturvaan

Nopeuttaa reagointia hätätilanteissa

Räätälöitävissä eri käyttötarkoituksiin useimmille toimialoille

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään miten ratkaisujamme hyödynnetään eri toimialoilla. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.