Avoimet työpaikat

 

Hallintosihteeri (sijaisuus)

Työsuhde: Aloitus mahdollisimman pian – 10.1.2020 asti
Toimipiste: Max Technologies Oy:n päätoimipiste, Vihikari 10, Kempele.

Max Technologies Oy on suomalainen yksityisomisteinen osakeyhtiö, joka tuottaa kattavia ratkaisuja työnhallintaan ja ajoneuvopaikannukseen. Tarjontamme keskipisteenä ei ole teknologia vaan siihen perustuvat ratkaisut. Maxtechin tavoite on tarjota ratkaisuja markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella.

Etsimme hallintosihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimenkuvaasi kuuluu kuukausittaiset kirjanpidot täsmäytyksineen, jaksotukset, tilinpäätökset, osto- ja myyntireskontran sekä maksuliikenteen hoito ja muut yleiset taloushallinnon tehtävät.

Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti myös palkanlaskenta ja siihen liittyvät viranomaisilmoitukset. Lisäksi toimit apuna asiakaspalvelun tehtävissä liittyen myyntiin ja taloushallintoon.

Työskentelet sujuvasti erilaisten järjestelmien kanssa ja kykenet käyttämään työssäsi suomen lisäksi englantia. Työskentelet itsenäisesti, vastuullisesti ja omatoimisesti.

Edellytämme

   Järjestelmällistä, reipasta ja kehittymishaluista työotetta
   Asiakaspalveluhenkisyyttä
   Oma-aloitteisuutta

Arvostamme

   Kokemusta taloushallinnon tehtävistä
   Tilinpäätöstaitoja
   Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Aloitus: Mahdollisimman pian


Käsittelemme hakemuksia juoksevasti saapumisjärjestyksessä jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea!

Jos olet oikea henkilö tähän paikkaan, niin ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse (rekry@maxtech.fi) tai puhelimitse (p. 010 229 6200) vapaamuotoisen hakemuksesi kera!

 

Yhdistetty rekisteri- ja tietosuojaseloste