Avoimet työpaikat

 

Hallintosihteeri (sijaisuus)

Työsuhde: Aloitus mahdollisimman pian – 10.1.2020 asti
Toimipiste: Max Technologies Oy:n päätoimipiste, Vihikari 10, Kempele.

Max Technologies Oy on suomalainen yksityisomisteinen osakeyhtiö, joka tuottaa kattavia ratkaisuja työnhallintaan ja ajoneuvopaikannukseen. Tarjontamme keskipisteenä ei ole teknologia vaan siihen perustuvat ratkaisut. Maxtechin tavoite on tarjota ratkaisuja markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella.

Etsimme hallintosihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimenkuvaasi kuuluu kuukausittaiset kirjanpidot täsmäytyksineen, jaksotukset, tilinpäätökset, osto- ja myyntireskontran sekä maksuliikenteen hoito ja muut yleiset taloushallinnon tehtävät.

Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti myös palkanlaskenta ja siihen liittyvät viranomaisilmoitukset. Lisäksi toimit apuna asiakaspalvelun tehtävissä liittyen myyntiin ja taloushallintoon.

Työskentelet sujuvasti erilaisten järjestelmien kanssa ja kykenet käyttämään työssäsi suomen lisäksi englantia. Työskentelet itsenäisesti, vastuullisesti ja omatoimisesti.

Edellytämme

   Järjestelmällistä, reipasta ja kehittymishaluista työotetta
   Asiakaspalveluhenkisyyttä
   Oma-aloitteisuutta

Arvostamme

   Kokemusta taloushallinnon tehtävistä
   Tilinpäätöstaitoja
   Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Aloitus: Mahdollisimman pian


Käsittelemme hakemuksia juoksevasti saapumisjärjestyksessä jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea!

Jos olet oikea henkilö tähän paikkaan, niin ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse (rekry@maxtech.fi) tai puhelimitse (p. 010 229 6200) vapaamuotoisen hakemuksesi kera!

 


 

Myyntijohtaja

 

Työpaikan kuvaus

Max Technologies Oy kehittää ja markkinoi edistyksellisiä digitaalisia välineitä työnhallintaan. Käytännöllisiä ja tehokkuutta lisääviä sovelluksia tarjoamme työajanseurantaan, ajopäiväkirjan pitämiseen, henkilöturvaan ja rakennustyömaiden työmaakäyntien kulunvalvontaan. Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta, ja tällä hetkellä maxtechiläisiä on 23 ammattilaista. Päätoimipaikkamme on Oulussa. Kiihdyttääksemme yrityksen kasvua etsimme nyt henkilöä

 

Myynnin vetovastuuseen

Tehtäväsi on toteuttaa kasvustrategiaamme myynnin ja markkinoinnin veturina. Yhdessä tiimisi kanssa ja muiden maxtechiläisten tuella hoidat olemassa olevat asiakkaamme mallikkaasti, ja samalla huolehdit liidien generoimisesta sekä uusien asiakkaiden hankkimisesta. Tehtävä painottuu alussa kotimaahan, mutta vientiponnistelut odottavat jo nurkan takana. Johtoryhmässä osallistut koko yritystä koskevaan päätöksentekoon ja tuot myynnin ja markkinoinnin näkökulman keskusteluun.

Etsimme henkilöä, joka tietää miten myyntiä saadaan aikaiseksi. Sinulla on kokemusta ja näkemystä myynnin organisoinnista ja tunnet erilaisia myynnin mittareita sekä niiden käyttöä myyntityön ohjaajana. Ihmisenä olet oma-aloitteinen, käytännönläheinen ja helposti lähestyttävissä. Pystyt siirtämään oman innostuksesi tiimisi jäseniin ja olemaan heidän arvostama luotettu esimies. Työpisteesi voit perustaa joko Ouluun tai pääkaupunkiseudulle.

Max Technologies tarjoaa kilpailukykyiset edut ja mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisen teknologian myynnin ja markkinoinnin parissa!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa POMONA Consultingin seniorikonsultti Jarmo Savenius (tavoitettavissa 30.7.2018 alkaen) puh. +358 400 840 454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse 30.8.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi. Hakemukseen tunnus ”Maxtech”.

 

 

Yhdistetty rekisteri- ja tietosuojaseloste