Läpinäkyvyyttä nykyaikaisella työajanseurannalla
Maxtechin työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa joustavan kirjauksen,helpottaa palkanmaksua ja raportointia sekä hoitaa TES-tulkinnat puolestasi.

TYÖAJANSEURANTA

Työajanseuranta on yksi järjestelmämme kulmakivistä ja se soveltuu moneen ympäristöön. Oli kyse sitten työntekijöiden liukumien seurannasta tai liikkuvan työvoiman hallinnasta, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Järjestelmä mahdollistaa useita erityyppisiä käyttötapoja, kuten mobiilikirjaus, leimauskäyttö tai tietokonepohjainen kirjaus. Kerätyistä työajoista voidaan koostaa erilaisia raportteja ja aineistoja, joita voidaan käsitellä sähköisesti esim. palkanmaksun tai laskutuksen tarpeisiin.

Työajanseurantaan ja työhyvinvoinnin parantamiseen liittyy läheisesti myös helppokäyttöinen työvuorosuunnitteluratkaisumme.

Keskeisiä ominaisuuksia

 • Työaikaliukumien ja ylitöiden seuranta
 • Tuntilappujen sähköistäminen
 • Liikkuvan työvoiman raportointi
 • TES-tulkinnat ja palkka-aineistot
 • Kokonaistyöaikaraportti (uusi työaikalaki)

Työaikakirjanpito on jouhevaa

Työajanseuranta on nykyään entistä helpompaa tuntikirjauksen onnistuessa suoraan jokaisen omalta mobiililaitteelta tai verkkoselaimessa, miltä tahansa laitteelta. Nykyaikainen työajanseuranta helpottaa sekä työntekijän, että yrityksen toimintaa. Unohda viime vuosituhannen aikaiset kellokortit sekä tuntilaput ja hyppää nykyaikaan Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

Huolimatta siitä, missä ja milloin työ tapahtuu, löytyy Maxtechin työajanseurannasta ratkaisu kaikille. Moduulipohjainen työajanseurantajärjestelmä muokkautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja yhdistää useat työkirjaustavat yhteen järjestelmään. Kirjaa tunnit mobiilista, leimauslaitteelta tai tietokoneelta samaan järjestelmään. Kirjaa sisään vaikkapa mobiilissa ja kuittaa päivä päättyneeksi leimauslaitteella.

Osista koostuva (moduulipohjainen) järjestelmä takaa toimivuuden ja muokattavuuden myös tulevaisuuden tarpeita ajatellen. Laskutukseen ja palkanmaksuun sellaisenaan hyödynnettävissä olevat sähköiset tuntilaput, TES-tulkinnat, raportit ja palkka-aineistot vähentävät henkilötyötunteja ja selkeyttävät työajanhallintaa.

Työaikalaki

Uudistuneen työaikalain myötä työajanseuranta on entistä tarkemmin säädeltyä. Yksi lähes jokaista yritystä koskettavista muutoksista on velvoitus seurata myös etätyöntekijöiden työaikaa. Tämä tarkoittaa, että ennen helposti työajanseurannan ulkopuolelle jätetyt toimihenkilöt ja asiantuntijat täytyy nyt ottaa lain mukaisesti mukaan seurantaan. Tämä onnistuu helposti suoraan mobiilissa tai millä tahansa laitteella, josta löytyy verkkoselain.

Laki on kehitetty työntekijöiden etua valvovaksi. Ennen helposti yhteen kietoutuneen työ- ja vapaa-ajan erotteleminen on tärkeää, että työntekijät eivät tunne olevansa koko ajan töissä. Tehdessäsi työajanhallinnan helpoksi tekijälle kasvatat entuudestaan työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä. Ota siis askel eteenpäin Maxtechin kanssa, ensimmäisen askel on yhteydenotto.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään miten työajanseurantaratkaisujamme hyödynnetään eri toimialoilla. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä

Työajanseurannan hyödyt

Vapauttaa paperisesta tuntikirjauksesta

Kaikki tiedot kootusti samassa paikassa, samalla tavalla

Tiedot palkalaskentaan ja laskutukseen

Lisää läpinäkyvyyttä

Liikkuvan työvoiman reaaliaikainen seuranta

Lisää turvallisuutta ja täsmällisyyttä

Maxtech työajanseuranta­järjestelmän ominaisuudet

Järjestelmä on moduulipohjainen, joten kokonaisuus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Lopullinen ratkaisu voi olla hyvin yksinkertainen tai vastaavasti integroitu asiakkaan omiin prosesseihin.

Järjestelmä sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:

 • Työaikojen raportointi useilla eri tavoilla
 • Reaaliaikaisuus
 • Kirjausten sähköinen hyväksyntä
 • Työohjeet
 • Työvuorosuunnittelu
 • Uuden työaikalain mukaiset vaatimukset, mm. kokonaistyöaikaraportti
 • Tiedonsiirto ulkoisiin järjestelmiin, kuten taloushallinnon ohjelmistoihin. Katso valmiit rajapinnat

Tyytyväisiä Maxtech työajanseurantaa hyödyntäviä asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään miten ratkaisujamme hyödynnetään eri toimialoilla. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.

Työnhallinta ja toiminnanohjaus LATAA ESITE