Etusivu / Työajanseuranta / Työaikajärjestelmä
 

Työaikajärjestelmä

Luotettava ja selkeä työaikajärjestelmä helpottaa työnkulunseurantaa ja parantaa yrityksen tuottavuutta, tehokkuutta sekä läpinäkyvyyttä.
 
Työaikajärjestelmä mahdollistavat työajanseurannan ja leimaukset nykyaikaisesti puhelimesta, tietokoneelta tai lukulaitteelta. Selviä lakisääteisestä työaikakirjanpidosta ilman hikeä, kyyneliä, dokumenttipinoa sekä loputtomia laskentataulukoita.
 
Järjestelmän ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa tunti- ja kokonaistyöaikaraportointi, työaikojen kirjaaminen, työvuorolistojen tekeminen sekä erilaisten työsopimusmuotojen tulkinta (TES-tulkinta).

Maxtech Työaika+™ ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa tunti- ja kokonaistyöaikaraportointi, työaikojen kirjaaminen, työvuorolistojen tekeminen, erilaisten työsopimusmuotojen seuranta.

Työajanseuranta

– Monipuoliset ja yhteensopivat kirjaustavat
– Helppo käyttöliittymä
– Integraatio palkanlaskentaan
– Monipuoliset raportit
– Lainmukainen työaikakirjanpito

Tutustu työajanseurantajärjestelmään >>

Laadukkaan työaikajärjestelmän tärkeimmät hyödyt ja ominaisuudet

Ei enää paperisia tuntilappuja: Paperinen dokumentointi on epäselvää, työlästä ja altistaa helpommin kirjanpitovirheille. Modernit digitaalinen työaikajärjestelmät siirtävät kirjattavan data esimerkiksi pilveen, josta ne ovat aina saatavilla.
 
TES-tulkinnat ja palkka-aineistot: Järjestelmän tulisi kyetä huomioimaan työaikalain ja työehtosopimukset ja pitävän työtaakat tasapainoisina henkilöstön kesken. Järjestelmään syötetty data voidaan myös konvertoida suoraan palkanlaskentaan, jossa kaikki kulut otetaan huomioon automaattisesti.
 
Työnkulun reaaliaikainen seuraaminen: Työajanseurannan tulisi tapahtua reaaliajassa, jotta yritys pysyy mukana töiden etenemisessä ja työaikojen kirjaamisesta tulee mahdollisimman tarkkaa.
 
Työvuorolistojen suunnittelu: Jos järjestelmä seuraa työnajan käyttöä, niin sillä olisi hyvä pystyä myös suunnittelemaan selkeät ja tasapainoiset työvuorolistat tiimiä varten.
 
Erilaisten sopimus- ja työmuotojen huomiointi: Isommissa yrityksissä voi olla työntekijöitä tunti- tai urakkapalkalla, kesätyöntekijänä tai freelancerina. Työaikajärjestelmän tulisi huomioida nämä automaattisesti työnkulunseurannassa.
 
Kommunikointi ja työohjeistus: Erittäin tervetullut ominaisuus työaikajärjestelmiin on mahdollisuus ylläpitää yrityksen sisäistä viestintää ja jakaa esimerkiksi työohjeita luotuja työvuorolistoja varten.
 
Raportointi: Koska järjestelmä käsittelee isoa määrää numeroita ja dataa, nämä tiedot pitäisi tarvittaessa pystyä konvertoimaan ja tulostamaan selkeälukuisina raportteina.

Maxtech:n työajanseurantajärjestelmä suoriutuu kaikesta

Maxtech työajanseurantajärjestelmä pystyy tekemään kaikki edellä mainitut tehtävät vaivattomasti konsernin tai yrityksen koosta riippumatta. Sen avulla työnjohto vapauttaa omia resurssejaan projektien ja prosessien pyörittämiseen samalla, kun se tekee työajanseurannasta sekä yhteydenpidosta sujuvampaa ja selkeämpää koko henkilöstölle.

– Käytä vähemmän resursseja työvuorolistojen suunnitteluun.
– Kaikki data turvallisesti tallessa pilvessä, ei enää sekavia Excel-taulukoita tai paperidokumentteja.
– Palvelut ovat aina käytettävissä, mobiilissakin.
– Soveltuu lähes kaikkiin yrityksiin ja ympäristöihin.
– Yhteensopiva muiden Maxtech työhallintapalvelujen sekä muiden ulkoisten taloudenhallintaohjelmistojen kanssa.

Haluaisitko tietää lisää työaikajärjestelmästämme?

Kerromme mielellämme lisää järjestelmästä. Varaa maksuton verkkoesittely ja asiantuntijamme näyttää, miten homma toimii.

Maxtech:n toiminnanohjausjärjestelmä on paras vaihtoehto suomalaisille yritykselle. Valitse Maxtech, kun haluat saada enemmän irti tiimistäsi!

Varaa esittely