Etsimme joukkoomme kokenutta koodaria!

8.11.2019

Määrittelyitä ei tarvitse lukea otsikkoa pidemmälle. Omaa koodia ei tarvitse testata, kun muut kuitenkin katselmoivat sen ja testaaja testaa. Kaikki loppukäyttäjät omaavat insinöörikoulutuksen, joten käyttöliittymän ei tarvitse olla ihmistä varten suunniteltu. Tunnistatko itsesi? Et ole etsimämme henkilö.

Jos sen sijaan olet oma-aloitteinen ja suhtaudut työhösi vastuullisesti, voit olla etsimämme henkilö. Emme vaadi vuosikausien työkokemusta eikä sinun tarvitse olla UI-maailman Michelangelo. Osaat kuitenkin ajatella kehitystyössä loppukäyttäjää (ihmistä) ja maltat välillä irtautua yksittäisestä tiketistä katsomaan kokonaisuutta. Koodisi ei katselmoitaessa aiheuta kiroilua. Testaajalta sen sijaan saa lentää jokunen ärräpää, kun mitään huomautettavaa ei löydy.

Työ Maxtechilla on hauskaa, mutta vaativaa. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja vastuun ottamista omasta toiminnasta sekä kykyä omatoimiseen ongelmanratkaisuun.

Ehdottomat osaamisvaatimukset:
– Vahva PHP- ja JavaScript-osaaminen
– MySQL
– Linux-työasemaosaaminen
– Kirjallinen englannin kielen taito (dokumentointi tehdään englanniksi)

Eduksi lasketaan:
– jQueryn tuntemus
– Git-osaaminen
– Kaikenlainen kokemus sovelluskehityksestä
– Kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta
– Näytteet osaamisesta – esim. oma huikean hieno softaprojekti

Tarjoamme:
– Mielenkiintoisia haasteita
– Turvallisen, vakaan ja joustavan työpaikan
– Hyvät liikunta- ja kulttuuriedut
– Joustavat työajat
– Mahdollisuuden etätöiden tekemiseen
– Ammattitaitoiset työkaverit

Jos kiinnostuit, niin laita viipyilemättä hakemus ja cv tulemaan osoitteeseen jenna.moisejeff(at)maxtech.fi, niin palaamme pikaisesti asiaan!