Ratkaisut julkiselle sektorille

Reaaliaikaisen tilannekuvan ja työnjohtamisen ydinjärjestelmä julkisen sektorin toimijoille

Ota aika takaisin haltuusi. Maxtech on moderni ja helppokäyttöinen valmisohjelmisto, joka auttaa tehostamaan organisaatiosi toimintaa kaikilla tasoilla. Sujuvoita palkkalaskentaa, automatisoi rutiinitöitä, kevennä kirjausten tekemistä ja töiden kohdistamista – Maxtechin avulla yhdistät työt ja tiedot yhteen paikkaan sekä yksinkertaistat töiden johtamista ja hallintaa.

Olemme Hanselin puitesopimustoimittaja

Maxtechin ratkaisuissa julkiselle sektorille on huomioitu erityisesti kaupunkien, kuntien ja liikelaitosten erityistarpeet. Järjestelmän avulla hallinnoit tehokkaasti liikkuvia tiimejä, muuttuvaa työtä sekä keräät automatisoidusti tiedot kentältä.

Ketterästi sisään valmisohjelmistoon

Ei pitkiä ja monimutkaisia kehitysprojekteja – Maxtech Pro on helppokäyttöinen valmisohjelmisto, jonka olemme toimittaneet jo useille julkisen sektorin toimijoille. Autamme teitä säästämään aikaan ja tehostamaan töitä järkevin kustannuksin.

Sujuvan käyttöönoton taustalla on kokemus

Avainasia sujuvan aloituksen taustalla on tieto ja kokemus siitä, millaiset asiat ovat käyttöönoton kannalta tärkeitä juuri teidän toiminnassanne. Tiedämme, millä keinoilla järjestelmän käyttöönottoprojektit vedetään maaliin tehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti.

Olen ollut käyttöönotoissa mukana monen järjestelmätoimittajan kanssa, ja asiakkaan näkökulma ei ole aina ollut hallussa. Maxtechin yhteyshenkilö on kuunnellut meitä todella hyvin. Myös kentältä on tullut järjestelmästä hyvää palautetta. Itse ihastuin jo heti alussa siihen, miten yksinkertainen peruskäyttöliittymä on. Odotamme mielenkiinnolla, miten järjestelmä kehittyy tulevaisuudessa.
Joni Jääskeläinen / Toimitusjohtaja / Verkko Korpela Oy

Suosittuja tuotteita julkisen sektorin toimijoiden keskuudessa 

Ratkaisumme julkiselle sektorille koostuu tuotteista, jotka palvelevat monipuolisesti julkisen sektorin toimijoita arjen työn hallinnan ja johtamisen haasteissa. Avain piilee kokonaisuuksien ketterässä hallinnassa ja ajankäytön tehostamisessa. 

Suosittuja tuotteita julkisella sektorilla

Markkinoiden nykyaikaisimmat ja nopeimmat leimauslaitteet

Maxtech Pro L leimauslaite 7"
tai
Maxtech Pro M leimauslaite 4"
Maxtech Pro julkiselle sektorille
alkaen jopa 200 €/kk

Tutustu tarkemmin leimauslaitteisiin:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro auttaisi juuri sinua ja yritystäsi työn kokonaisvaltaisessa johtamisessa ja reaaliaikaisen tilannekuvan keräämisessä? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista!

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Antti-Pekka Louste