Onnistu työn johtamisessa. Me autamme.

Yritystoiminnan menestys on johtamiskysymys. Kun tukenasi on nykyaikainen työn hallinnan ja johtamisen järjestelmä, arvokkaat resurssisi eivät kulu enää kiireellisten rutiinitöiden kanssa taistelemiseen, vaan voit keskittyä kokonaisuuden hallintaan tehokkaasti – ja aikaa jää vielä yrityksen kehittämiseenkin.

Maxtech Oy

Maxtech Oy on suomalainen, yksityisomisteinen osakeyhtiö, joka tuottaa kattavia ratkaisuja työnhallintaan ja työnjohtamiseen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa. Olemme asiakkaallesi annettavan asiakaslupauksen keskeinen mahdollistaja.

Tavoitteemme on tarjota ratkaisuja ja markkinoiden parhaita palveluita, parhaalla hinta-laatusuhteella. Tuotteemme ja palvelumme koostuvat uudelleenkäytettävistä, standardoiduista toimialakohtaisista ratkaisuista.

Olemme työskennelleet jo pitkään tehdäksemme asiakkaidemme arjesta helpompaa ja ketterämpää. Esimerkiksi näin asiakkaamme ovat hyötyneet ratkaisuistamme:

Johda varmemmin tiedolla

Tarkka tieto yrityksen töiden tilasta auttaa sinua paitsi johtamaan työtä tehokkaammin myös saamaan reaaliaikaisen tilannekuvan.

Tehosta kassan kiertoa

Kun käytössä on nykyaikainen ja helppokäyttöinen järjestelmä kirjauksille, eivät tuntien ja tarvikkeiden kirjaukset jää enää makaamaan kentälle.

Hallitse työtä yhdessä järjestelmässä

Laajojen integraatiomahdollisuuksien ansiosta Maxtech Pro sulautuu osaksi yrityksen työkalupakkia ja toimii saumattomasti yhdessä myös muiden järjestelmien kanssa.

1000
Yli 1000 tyytyväistä sopimusasiakasta
+
200
200 henkilötyövuotta toimialakokemusta
+
16
16 vuotta menestyksekästä liiketoimintaa
=
1
Yksi missio – Työtä helpottavia sovelluksia
Kotimainen ja luotettava kumppani
Luotettava kumppani logo
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.