Työajanseuranta

Nykyaikainen työajanseuranta tehostaa ja helpottaa sekä työntekijän että yrityksen toimintaa.

Työajan ja ajankäytön seuranta on yksi järjestelmämme kulmakivistä. Tehokkaan ajankäytön seurannan avulla voit mitata yksityiskohtaisesti eri työvaiheisiin ja projekteihin käytettyä aikaa ja hyödyntää saamaasi dataa muun muassa työvaiheiden tehostamisen, liikkeenjohdon raportoinnin ja prosessien suunnittelun tukena.

Työajanseurannan ominaisuudet

Maxtech:n työajanseurantajärjestelmä on moduulipohjainen, joten kokonaisuus on helposti mukautettavissa erilaisiin tarpeisiin asiantuntijamme avulla. Ratkaisu voidaan myös integroida osaksi yrityksesi prosesseja ja järjestelmiä.

Android- & iOS-mobiilisovellus

Leimauslaitteet

Toistuvien vuorojen hallinta

Monipuoliset työaikojen kirjaustavat

Kirjauksissa vaadittujen tietojen ja sijaintivaatimusten määritys

Tuntiraportti

Kokonais­työaikaraportti

Työaikaliukumat

Työaikakirjausten tarkastaminen ja hyväksyntä

Työaikapankki ja työajan lyhennykset

Poissaolojen ja varallaolojen hallinta ja lomakertymät

Kiertävien työvuorolistojen hallinta

HR-raportit

Työ- ja tehtävälistat

Tapahtuma­ilmoitukset

Työkeikkojen hallinta

Palkka-aineistot: TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™

Laskutusaineistot: Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti™

Etsitkö tehokasta työnjohtamisen ja -hallinnan järjestelmää?

Tämäkin tuote on saatavilla kaikkiin Maxtech Pro -ratkaisuihin.

Teollisuuteen

Haluatko tehostaa toimintaa ja kasvattaa yrityksen kannattavuutta? Maxtech Pro:n avulla luotsaat tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

LVIS- ja rakennusalalle

Tiedä tismalleen, missä mennään. Maxtech Pro:n avulla pysyt tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden ja kohteiden tilanteesta 24/7.

Siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon

Johda lukuisia työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia tehokkaammin ja fiksummin. Maxtech Pro:n avulla onnistut.

Muille toimialoille

Haluatko saada reaaliaikaista tilannekuvaa? Onko sinulla paljon kohteita, henkilöstöryhmiä tai yksikköjä hallinnoitavana? Maxtech Pro on mukautettavissa/hyödynnettävissä moneen tarpeeseen!

Julkiselle sektorille

Maxtechin ratkaisuissa julkiselle sektorille on huomioitu erityisesti kaupunkien, kuntien ja liikelaitosten erityistarpeet. Järjestelmän avulla hallinnoit tehokkaasti liikkuvia tiimejä, muuttuvaa työtä sekä keräät automatisoidusti tiedot kentältä.

Päivitä työajanseurantajärjestelmäsi ajan tasalle

Helpot ja monipuoliset kirjaustavat

Markkinoiden helppokäyttöisimmät nykyaikaiset mobiilisovellukset, leimauslaitteet ja QR-/NFC-leimaukset mahdollistavat monipuolisen ja vaivattoman työaikojen kirjaamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjaukset ovat helposti kohdistettavissa tarpeen mukaisesti, ja raportointiin tarvittava tieto saadaan vaivattomasti muodostettua.

Reaaliaikainen ja läpinäkyvä raportointi

Työn johtamisen tueksi tarvittava raportointi muodostuu automaattisesti ja on aina reaaliaikaisesti saatavilla. Työaikojen tarkistaminen ja hyväksyntä onnistuvat helposti, ja hyväksyntätasot ovat määritettävissä tarpeen mukaisesti.

Laajennettavissa eri tarpeisiin

Työaikakirjaukset ovat hyödynnettävissä laskutusaineiston ja TES-tulkitun palkka-aineiston muodostamiseen sekä integroitavissa kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Lisäksi Maxtech API:n avulla työnhallinnan data on hyödynnettävissä ulkoisissa järjestelmissä ja raportoinnissa.

Raportit

Järjestelmä muodostaa työaikatiedoista monipuolisia raportteja ja aineistoja, joita voi hyödyntää automaattisen palkka- tai laskutusaineiston muodostamiseen suoraan useimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin tai vaikka katteen seurantaan.

Työajanseurantajärjestelmä, joka on aina ajan tasalla

Laki asettaa työajanseurannalle useita vaatimuksia, joita päivitetään jatkuvasti. Niiden perässä pysymisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Kun käytössäsi on Maxtech Pro, voit olla varma, että työajanseurannan järjestelmäsi on aina ajan tasalla niin teknologisesti kuin lakipykälienkin suhteen.

Monipuoliset käyttötavat takaavat, että esimerkiksi tuntien kirjaaminen sujuu ketterästi missä tahansa, milloin tahansa. Myös työstä tulee tuottoisampaa, kun työtuntien kirjaaminen helpottuu ja tunnit kohdentuvat oikeille projekteille automaattisesti. Tehtyjä työaikakirjauksia on mahdollista hyödyntää myös automaattisesti TES-tulkittujen palkka-aineistojen muodostamiseksi.

Unohda siis viime vuosituhannen aikaiset kellokortit sekä paperiset tuntilaput, ja ota helppo digiloikka nykyaikaan modernin työajanseurantajärjestelmän avulla. Huolimatta siitä, missä ja milloin työ tapahtuu, Maxtech:n työajanseuranta tarjoaa ratkaisun kaikille.

Maxtech Pro -järjestelmän tukemat rajapinnat ja integraatiot

Lataa työajanseurannan opas

Miksi panostaa moderniin työajanseurantaan ja miten siitä saa kaiken irti? Näihin sekä moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen maksuttomasta työajanseurannan oppaastamme.

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.