Siivous ja kiinteistöhuolto

Reaaliaikaisen tilannekuvan ja työn johtamisen ydinjärjestelmä siivousalan ja kiinteistöhuollon yrityksille.

Johda lukuisia työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia tehokkaammin ja fiksummin. Maxtech Pro:n monipuoliset ja helppokäyttöiset työn hallinnan ja johtamisen ratkaisut kokoavat kaiken tiedon yhteen paikkaan. Sinä pysyt tarkasti perillä töiden ja vuorojen tilanteesta, ja henkilöstösi saa tarvitsemansa tiedot nopeasti ja helposti.

Automatisoi rutiinitöitä

Rutiinikirjausten ja -tehtävien parissa kuluva aika on yksi suurimpia kiinteistöpalvelualan työn ja johtamisen pullonkauloja. Edistyksellisen järjestelmän avulla automatisoit rutiinityöt ja säästät aikaa enemmän ajattelua vaativiin tehtäviin. Mobiilisovelluksen avulla varmistut kirjausten oikeellisuudesta hyödyntämällä NFC- ja QR-kooditunnisteita sekä sijaintitietoa. Järjestelmä muodostaa ja kohdistaa siirtymiin käytetyn ajan, matkat ja km-korvaukset tarvittaessa automaattisesti.

Säästä ja keskitä resursseja

Maxtech Pro tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa töiden tilanteesta ja tehokkuudesta. Voit suunnitella toistuvat sopimussiivouksen tai yksittäiset keikkasiivouksen työvuorot järjestelmässä ja jakaa ne mobiilisovelluksen työvuorolistoille. Työntekijät näkevät sovelluksesta myös kohdekohtaiset lisätiedot ja työohjeet.

Siivoustyön ydinjärjestelmä

Kaikki tehokkaaseen työvuorojen suunnitteluun, työohjeiden hallintaan ja johtamiseen tarvittavat työkalut löytyvät nyt yhdestä järjestelmästä! Monipuoliset valmiit integraatiot kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin mahdollistavat laskutus- ja palkka-aineistojen sujuvan käsittelyn.

He tunnistavat laajasti alan työn hallintaan liittyvät haasteet ja vaatimukset, tarjoten niihin tarpeen mukaan räätälöidyt ratkaisut. Toimintamme kehittymisen kannalta on erittäin tärkeää, että käyttämämme järjestelmät ovat räätälöitävissä kehittyvien tarpeidemme mukaan. Tässä Maxtech on onnistunut erityisen hyvin. Maxtechilla on aito halua ratkaista asiakkaidensa ongelmia.
Antti Keltanen / Palvelujohtaja / Inhouse Partners Oy
Ajankohtaista
Työkartta tuo tehokkuutta työn hallintaan
Maxtech on lanseerannut kiinteistöhuollon työn hallintaa tukevan Työkartta-sovelluksen. Auraus- ja hiekoituspäiväkirjan korvaajaksi tarkoitetun Työkartan etuihin lukeutuu älykäs paikannustiedon hyödyntäminen, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Suosittuja tuotteita siivousalan ja kiinteistöhuollon yritysten keskuudessa

Ratkaisumme siivousalan ja kiinteistöhuollon yrityksille koostuvat tuotteista, jotka palvelevat monipuolisesti alan yrityksiä työn hallinnan ja johtamisen haasteissa. Avain piilee muun muassa laskutus- ja palkka-aineistojen muodostamisen helppoudessa, vaihtelevien kohteiden hallinnassa sekä reaaliaikaisen datan saatavuudessa.

Suosittuja tuotteita siivousalan ja kiinteistöhuollon yritysten keskuudessa

Monipuoliset käyttötavat ja helppokäyttöiset sovellukset

Maxtech Pro L leimauslaite 7"
tai
Maxtech Pro S leimauslaite 3,5"
Maxtech Pro siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon
alkaen jopa 200 €/kk

Tutustu tarkemmin leimauslaitteisiin:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro auttaisi juuri sinua ja yritystäsi työn kokonaisvaltaisessa johtamisessa ja reaaliaikaisen tilannekuvan keräämisessä? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista!

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Antti-Pekka Louste
Maxtech Pro -järjestelmän tukemat rajapinnat ja integraatiot
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.