Teollisuuden vuorosuunnittelu

Sujuvuutta työvuorojen hallintaan

Teollisuuden työvuorosuunnittelun tyypillisimpiä haasteita ovat vuorokiertojen ja muutosten tehokas hallinta. Maxtech Pro Työvuorosuunnittelu tarjoaa työkalut erilaisten työaikamuotojen ja vuorokiertojen suunnitteluun. Sen avulla luot vuorokierron mukaiset työvuorot ja lomat eri työntekijäryhmille kerralla vaikka koko vuodeksi. Lisäksi järjestelmä tekee muutosten ja poikkeusten hallinnasta erittäin helppoa.

Maxtech Pro Työvuorosuunnittelun ominaisuudet teollisuuden tukena

Teollisuuden työvuorosuunnittelu on vaativaa työtä, jossa on paljon huomioitavaa. Siksi Maxtechin työvuorosuunnittelun järjestelmässä on selkeä näkymä ja runsaasti toiminnallisuuksia, jotka on luotu helpottamaan työvuorosuunnittelijan työtä ja tehostamaan organisaation toimintaa.

Työvuorot hetkessä koko vuodeksi sadoille henkilöille

Valmiit sapluunat vuorokierrolle (esim. TAM 35, TAM 37, TAM 25, TAM 27)

Kiertävien työvuorolistojen hallinta

Kiertävien työvuorolistojen hallinta

Toistuvien vuorojen hallinta

Päivittäisten vuoromuutosten ja poikkeustilanteiden hallinta esim. vuosihuollot ja seisokit

Työvuorolistojen jakelu Android- & iOS-mobiili­sovellukseen, sähköpostiin tai web-järjestelmään

Työntekijäkohtaiset poikkeukset, tiedot ja säännöt

Monipuoliset kirjaustavat

Toistuvien vuorojen hallinta

Markkinoiden nopeimmat leimauslaitteet

Avoimien vuorojen tarjoaminen valituille ryhmille mobiilisovellukseen

Aloittamattomien vuorojen valvonta ja myöhästymishälytykset

Jaksojen ja osa-aikatyön hallinta

Jaksoylitöiden valvonta

Lepoaikojen valvonta

Lomat ja poissaolot

Vahvuuksien ja osaamisten valvonta

Etsitkö tehokasta työn johtamisen ja hallinnan järjestelmää?

Tämäkin tuote on saatavilla kaikkiin Maxtech Pro -ratkaisuihin.

Teollisuuden työvuorosuunnittelu ajan tasalle

Hallitse työaikamuodot ja vuorokierrot muutoksineen helposti

Mitä enemmän työntekijöitä, ryhmiä ja toimipaikkoja, sitä haastavampaa teollisuuden vuorosuunnittelu voi olla – etenkin poikkeustilanteissa. Selkeän ja helppokäyttöisen Maxtech Pro Työvuorosuunnittelun avulla luot ja hallitset vaivatta erilaiset työaikamuodot ja vuorokierrot, toteutat muutokset vuoroihin ja ryhmiin sekä huomioit vuosihuoltojen ja tehdasseisokkien kaltaiset poikkeustilanteet. Unohda kankeat taulukot ja manuaalinen kirjaaminen.

Työvuorolistat aina ajan tasalla

Työvuorolistat mahdollisine poikkeuksineen ovat aina ajan tasalla ja helposti saatavilla työntekijän mobiilisovelluksessa tai webissä. Suunnitellut muutokset työvuoroihin ja mahdollisiin poikkeuksiin päivittyvät reaaliajassa. Markkinoiden helppokäyttöisin mobiilisovellus mahdollistaa loma- ja poissaoloanomusten tekemisen. Poissaoloanomuksia voidaan tarkastella keskitetysti ja huomioida suunnittelussa.

Markkinoiden monipuolisimmat leimaustavat

Työajanseurannassa yksi tapa harvoin soveltuu kaikille työntekijäryhmille, ja siksi järjestelmä tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat tavat työaikojen kirjaamiseen. Leimauslaitteen avulla voidaan kirjata vaivattomasti ylityö ennen ja jälkeen vuoron yhdellä leimauksella.

Mobiilityöajanseuranta mahdollistaa kirjaamisen reaaliaikaisesti, jälkikäteen tehtävillä tuntikirjauksilla tai erilaisia tunnisteita leimaamalla. Kaikki leimaus- ja tuntien kirjaustavat toimivat saumattomasti yhteen. Ajankäytönseuranta mahdollistaa työvaiheiden tarkemman raportoinnin ja tukee tiedolla johtamista. Kerätty tieto on Maxtech API:n kautta hyödynnettävissä eri BI-ratkaisuissa.

Kaikki teollisuuden vuorosuunnitteluun yhdessä paikassa

Koska teollisuudessa pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus kannattavuuteen, koko henkilöstön ajankäyttöä tehostavan työvuorosuunnittelujärjestelmän rooli voi olla todella merkittävä.

Maxtech Pro Työvuorosuunnittelu mahdollistaa työvuorokiertojen luonnin rajoittamattomalle määrälle ryhmiä ja työntekijöitä nopeasti vaikka koko vuodeksi. Järjestelmän avulla voidaan muodostaa automaattisesti vuorokierrot sekä keskeytyvälle että keskeytymättömälle vuorotyölle. Lisäksi se tekee päivittäisten vuoromuutosten, vuosihuoltojen ja tehdasseisokkien kaltaisten poikkeusten huomioimisesta vaivatonta. Nykyaikainen mobiilisovellus mahdollistaa työvuorolistojen pitämisen ajan tasalla reaaliaikaisesti, sekä avointen työvuorojen tarjoamisen suoraan määritellyille työntekijäryhmille onnistuu kätevästi.

Kattava Maxtech Pro -ydinjärjestelmä yhdistää työvuorosuunnittelun saumattomasti muuhun työnhallintaan. Markkinoiden nopeimmat leimauslaitteet ja monipuolisimmat kirjaustavat mahdollistavat paitsi työajan leimauksen sen alkaessa ja päättyessä, myös erilaisen ajankäytön seurannan työvuoron sisällä. Joustava järjestelmä tarjoaa tuen myös erikoissaldoille ja ylitöiden kirjaamiselle ennen ja jälkeen suunnitellun vuoron.

Maxtech Pron avulla syntyvää dataa voidaan siirtää API-rajapinnan avulla ja hyödyntää monin tavoin toiminnan tehostamiseksi. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa täysin automaattisen, valmiiksi TES-tulkitun palkka-aineiston muodostamisen sekä siirtämisen valmiilla integraatioilla kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmistoihin.

  • Selkeä näkymä, joka tukee kokonaiskuvan hahmottamista
  • Työvuoromallien hyödyntäminen suunnittelun pohjana
  • Kätevä vuorojen kopiointi ja siirtäminen
  • Työvuorolistojen ja muun tiedon jakelu Android- & iOS-mobiili­sovellukseen, sähköpostiin tai web-järjestelmään
  • Sopimustuntien, ylitöiden ja lepoaikojen valvonta
  • Työvuorojen toteutumisen valvonta ja myöhästymishälytykset
  • Usean toimipisteen ja henkilöstöryhmän tuki
  • Laajennettavissa Maxtechin muihin monipuolisiin työnhallinnan palveluihin

 

Maxtech Pro -järjestelmän tukemat rajapinnat ja integraatiot

Lataa oppaamme

Työvuorosuunnittelun ohella tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen työnhallintaan kuuluu muutakin. Tutustu maksuttomiin etätyön ja työajanseurannan oppaisiimme!

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.