Ajoneuvopaikannus ja kalustonpaikannus

Tarkat reaaliaikaiset tiedot ajoneuvojen ja kaluston sijainnista ja käytöstä

Laaja ja helppokäyttöinen paikannustietojen hallintajärjestelmä nivoo erilaiset ajoneuvot, vaihtelevissa kohteissa liikutettavan kaluston sekä kenttätyötä tekevät työntekijät yhdeksi, helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Reaaliaikainen sijainnin paikannus tuottaa lähes rajattoman määrän älykästä tietoa, jota voit hyödyntää muun muassa toiminnan tehostamiseen, dokumentoinnin automatisointiin sekä henkilöstön työturvallisuuden parantamiseen kokonaisvaltaisesti.

Ajoneuvopaikannuksen ja kalustonpaikannuksen ominaisuudet

Monipuoliset ajoneuvopaikantimet ja kalustonpaikantimet ovat monikäyttöisiä paikannusratkaisuja, joiden avulla pystyt paikantamaan muun muassa kohteissa liikkuvat työkoneet, ajoneuvot, työkalut sekä useissa eri kohteissa säilytettävät koneet ja laitteet. Palvelu on räätälöitävissä kokonaisratkaisuksi käyttäjän tarpeiden mukaan useimmilla toimialoilla toimiville yrityksille ja organisaatioille.

Android & iOS mobiilisovellus

Ajoneuvon ja kaluston reaaliaikainen paikannus

Viimeisin tiedossa oleva sijainti kartalla

Verottajan vaatimukset täyttävä automaattinen ajopäiväkirja

Sijainti- ja reittihistoria, kohdekäynnit ja raportit

Alue- ja liikevalvonta

Asiakkaat ja kohteet kartalla

Ajoluokkien erittely

Työ- ja yksityisajojen erittely

Matkalaskut™, automaattinen kilometrikorvausten, päivärahojen ja ateriakorvausten laskenta

Etsitkö tehokasta työnjohtamisen ja -hallinnan järjestelmää?

Tämäkin ominaisuus on saatavilla kaikkiin Maxtech Pro -ratkaisuihin.

Teollisuuteen

Haluatko tehostaa toimintaa ja kasvattaa yrityksen kannattavuutta? Maxtech Pro:n avulla luotsaat tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

LVIS- ja rakennusalalle

Tiedä tismalleen, missä mennään. Maxtech Pro:n avulla pysyt tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden ja kohteiden tilanteesta 24/7.

Siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon

Johda lukuisia työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia tehokkaammin ja fiksummin. Maxtech Pro:n avulla onnistut.

Muille toimialoille

Haluatko saada reaaliaikaista tilannekuvaa? Onko sinulla paljon kohteita, henkilöstöryhmiä tai yksikköjä hallinnoitavana? Maxtech Pro on mukautettavissa/hyödynnettävissä moneen tarpeeseen!

Julkiselle sektorille

Maxtechin ratkaisuissa julkiselle sektorille on huomioitu erityisesti kaupunkien, kuntien ja liikelaitosten erityistarpeet. Järjestelmän avulla hallinnoit tehokkaasti liikkuvia tiimejä, muuttuvaa työtä sekä keräät automatisoidusti tiedot kentältä.

Paikanna ajoneuvosi ja kalustosi tarkasti reaaliajassa

Hyödynnä älykästä sijaintitietoa

Reaaliaikaisen paikannuksen avulla tiedät aina, missä kalustosi ja ajoneuvosi ovat menossa tai varastoituna. Ajotiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään ja ovat tarkasteltavissa aina tarvittaessa. Käsin tehtäviä kirjauksia ja raportointia ei tarvita, ja tiedot ovat aina saatavilla.

Parannat turvallisuutta

Ajoneuvojen ja kaluston paikannuksessa on useitakin turvallisuusnäkökulma. Liike- ja aluevalvonta hälyttää poikkeavasta liikkumisesta ja kunnossapitovastuulla oleville alueille suoritetut toimet tallentuvat järjestelmään.

Tehostat tuottavuutta

Kun ajoneuvojen ja kalustojen sijainti on aina selvillä, et haaskaa kallista työaikaa niiden etsiskelyyn. Käyttöaste tehostuu, sillä pystyt hyödyntämään helposti lähintä autoa tai kalustoa. Todennäköisesti pärjäät myös vähemmällä kalustolla, sillä varakaluston tarve vähenee. Ympäristökin kiittää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.