Työvuorosuunnittelu

Visuaalinen ja helppo järjestelmä työvuorosuunnitteluun

Työvuorojen suunnitteleminen on nyt kätevämpää, helpompaa ja nopeampaa – kiitos Maxtechin työvuorosuunnitteluun kehitetyn järjestelmän! Työvuorosuunnittelu on vaativaa työtä, jossa tulee ottaa huomioon monia asioita. Siksi työvuorosuunnittelujärjestelmämme kattaakin paljon ominaisuuksia, joiden tehtävä on tukea yrityksen tehokkuutta, työvuorolistojen suunnittelijan työtä sekä työntekijöiden töissä viihtyvyyttä.

Työvuorosuunnittelun ominaisuudet

Maxtech:n työvuorosuunnittelussa on selkeä ja visuaalinen näkymä, josta hahmotat helposti kokonaiskuvan ja seuraat töiden etenemistä reaaliaikaisesti. Toistuvien ja yksittäisten vuorojen sekä työvuorolistojen suunnittelu ja poikkeuksien hallinta on kätevää, mikä säästää aikaa ja parantaa työn tehokkuutta.

Kiertävien työvuorolistojen hallinta

Kiertävien työvuorolistojen hallinta

Toistuvien vuorojen hallinta

Toistuvien vuorojen hallinta

Työvuoromallit säännöllisten vuorojen suunnittelun pohjaksi

Poikkeukset ja yksittäisten vuorojen hallinta

Työvuorolistojen jakelu Android- & iOS-mobiili­sovellukseen, sähköpostiin tai web-järjestelmään

Tekemättä jääneiden vuorojen valvonta

Jaksot ja sopimustuntien valvonta

Jaksoylitöiden valvonta

Lepoaikojen valvonta

Avoimien vuorojen tarjoaminen mobiilisovellukseen

Etsitkö tehokasta työnjohtamisen ja -hallinnan järjestelmää?

Tämäkin tuote on saatavilla kaikkiin Maxtech Pro -ratkaisuihin.

Teollisuuteen

Haluatko tehostaa toimintaa ja kasvattaa yrityksen kannattavuutta? Maxtech Pro:n avulla luotsaat tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

LVIS- ja rakennusalalle

Tiedä tismalleen, missä mennään. Maxtech Pro:n avulla pysyt tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden ja kohteiden tilanteesta 24/7.

Siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon

Johda lukuisia työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia tehokkaammin ja fiksummin. Maxtech Pro:n avulla onnistut.

Muille toimialoille

Haluatko saada reaaliaikaista tilannekuvaa? Onko sinulla paljon kohteita, henkilöstöryhmiä tai yksikköjä hallinnoitavana? Maxtech Pro on mukautettavissa/hyödynnettävissä moneen tarpeeseen!

Julkiselle sektorille

Maxtechin ratkaisuissa julkiselle sektorille on huomioitu erityisesti kaupunkien, kuntien ja liikelaitosten erityistarpeet. Järjestelmän avulla hallinnoit tehokkaasti liikkuvia tiimejä, muuttuvaa työtä sekä keräät automatisoidusti tiedot kentältä.

Päivitä työvuorosuunnittelusi ajan tasalle

Säästä aikaa, tehosta työtä automaation avulla

Mitä manuaalisempi työvuorosuunnittelujärjestelmä, sitä raskaampaa sen kanssa on työskennellä. Maxtech Pro:n työvuorosuunnittelujärjestelmän avulla tehostat henkilöstön ajankäyttöä sekä helpotat ja selkeytät esihenkilöiden ja työvuorojen suunnittelijoiden työtä.

Ylläpidä ja tiedota reaaliaikaisesti

Maxtech:n pilvipohjaisessa palvelussa pidät työvuorot ja niihin liittyvät ohjeet sekä muut lisätiedot helposti ajan tasalla. Jaat myös tiedot vaivattomasti työntekijöillesi mobiilisovellukseen, web-järjestelmään tai sähköpostiin, ja tarjoat avoimia vuoroja kätevästi suoraan työntekijöiden puhelimeen. Järjestelmä toimii saumattomasti myös työajanseurannan ja TES-tulkinnan kanssa.

Paranna työtyytyväisyyttä

Työvuorosuunnittelun selkeys ja ajantasaiset työohjeet lisäävät merkittävästi työhyvinvointia. Hyvä työvuorosuunnittelu on kaikille työntekijöille tasapuolinen ja ottaa huomioon ylityö- ja lepoaikarajat suunnittelun tukena. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla onnistut tässäkin!

Työvuorosuunnittelun järjestelmä, joka kokoaa kaiken yhteen

Hyvä työvuorosuunnittelu on säännöllistä ja ennakoitavaa. Mitä enemmän vaihtelevia työtehtäviä, toimipisteitä, kohteita ja työntekijöitä, sitä tärkeämpään rooliin nousee helppokäyttöinen järjestelmä työvuorojen suunnitteluun.

Maxtech Pro:n visuaalisella työkalulla teet toimivan työvuorosuunnitelman helpommin ja nopeammin. Luot toistuvat ja yksittäiset vuorot, hallinnoit poikkeuksia ja ylläpidät työvuorojen tietoja sekä työohjeita. Järjestelmän ominaisuudet on suunniteltu tehostamaan töiden suorittamista, puhuttiin sitten työntekijästä tai vuorolistojen suunnittelijasta.

Monipuolisten käyttötapojen avulla pystyt ohjaamaan työvuoroja ja ohjeita ketterästi myös suoraan kentälle tai tien päälle. Lisäksi voit tarjota avoimia työvuoroja valitulle henkilöstöryhmälle suoraan mobiilisovellukseen.

  • Visuaalinen näkymä, josta hahmottaa helposti kokonaiskuvan
  • Kätevä vuorojen kopiointi ja siirtäminen
  • Työvuoromallien hyödyntäminen suunnittelun pohjana
  • Työvuorolistojen jakelu Android- & iOS-mobiili­sovellukseen, sähköpostiin tai web-järjestelmään
  • Sopimustuntien, ylitöiden ja lepoaikojen valvonta
  • Työvuorojen toteutumisen valvonta ja myöhästymishälytykset
  • Usean toimipisteen ja henkilöstöryhmien tuki
  • Laajennettavissa Maxtechin muihin monipuolisiin työnhallinnan palveluihin

 

Maxtech Pro -järjestelmän tukemat rajapinnat ja integraatiot

Lataa oppaamme

Työvuorosuunnittelun ohella tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen työnhallintaan kuuluu muutakin. Tutustu maksuttomiin etätyön ja työajanseurannan oppaisiimme!

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.