Läpinäkyvyyttä nykyaikaisella työajanseurannalla
Maxtechin työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa joustavan kirjauksen, helpottaa palkanmaksua ja raportointia sekä hoitaa TES-tulkinnat puolestasi.

Työajanseuranta

Työajanseuranta on yksi järjestelmämme kulmakivistä ja se soveltuu moneen ympäristöön. Oli kyse sitten työntekijöiden liukumien seurannasta tai liikkuvan työvoiman hallinnasta, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Järjestelmä mahdollistaa useita erityyppisiä käyttötapoja, kuten mobiilikirjaus, leimauskäyttö tai tietokonepohjainen kirjaus. Kerätyistä työajoista voidaan koostaa erilaisia raportteja ja aineistoja, joita voidaan käsitellä sähköisesti esim. palkanmaksun tai laskutuksen tarpeisiin.

Työajanseurantaan ja työhyvinvoinnin parantamiseen liittyy läheisesti myös helppokäyttöinen työvuorosuunnitteluratkaisumme.

Maxtech työajanseuranta

Esimerkkihinnat 10 käyttäjälle, alv. 0%

Työaika
Työaika+
Hinnoittelu

5,00 €

kk / käyttäjä

8,00 €

kk / käyttäjä
Android & iOS mobiilisovellus
Työaikojen kirjaaminen
Tuntiraportti
Kokonais­työaikaraportti
Työaikaliukumat
Työaikakirjausten hyväksyntä
Työaikapankki ja työajan lyhennykset
Poissaolojen ja varallaolojen hallinta ja lomasaldot
HR-raportit
Työ- ja tehtävälistat
Tapahtuma­ilmoitukset
TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot Lisätuote Lisätuote
Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti Lisätuote Lisätuote
Varaa esittely Varaa esittely

Keskeisiä ominaisuuksia

 • Työaikaliukumien ja ylitöiden seuranta
 • Tuntilappujen sähköistäminen
 • Liikkuvan työvoiman raportointi
 • TES-tulkinnat ja palkka-aineistot
 • Kokonaistyöaikaraportti (uusi työaikalaki)

Työaikakirjanpito on jouhevaa

Työajanseuranta on nykyään entistä helpompaa tuntikirjauksen onnistuessa suoraan jokaisen omalta mobiililaitteelta tai verkkoselaimessa, miltä tahansa laitteelta. Nykyaikainen työajanseuranta helpottaa sekä työntekijän, että yrityksen toimintaa. Unohda viime vuosituhannen aikaiset kellokortit sekä tuntilaput ja hyppää nykyaikaan Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

Huolimatta siitä, missä ja milloin työ tapahtuu, löytyy Maxtechin työajanseurannasta ratkaisu kaikille. Moduulipohjainen työajanseurantajärjestelmä muokkautuu yrityksen tarpeiden mukaisesti ja yhdistää useat työkirjaustavat yhteen järjestelmään. Kirjaa tunnit mobiilista, leimauslaitteelta tai tietokoneelta samaan järjestelmään. Kirjaa sisään vaikkapa mobiilissa ja kuittaa päivä päättyneeksi leimauslaitteella.

Osista koostuva (moduulipohjainen) järjestelmä takaa toimivuuden ja muokattavuuden myös tulevaisuuden tarpeita ajatellen. Laskutukseen ja palkanmaksuun sellaisenaan hyödynnettävissä olevat sähköiset tuntilaput, TES-tulkinnat, raportit ja palkka-aineistot vähentävät henkilötyötunteja ja selkeyttävät työajanhallintaa.

Maxtech työajanseuranta toimii kuin älykäs kellokortti

Kellokortti ja päiväpulkka kuuluvat työajanseurannan historiaan. Nykyaikaa ovat sovellukset ja pilvipohjaiset työkalut. Tarkoitus on kuitenkin sama: kirjata tehdyt työtunnit ja niiden ajankohta, jotta palkka voidaan maksaa oikein ja työn tehokkuutta seurata.

 

Työajanseurannan faktoja ja historiaa:

 • Vuonna 1894 – Ensimmäinen kellokorttilaite ”Workman’s Time Recorder” sai patentin USA:ssa.
 • Vuonna 2006 – Vain 55% suomalaisista palkansaajista ilmoitti, että työpaikalla seurataan työaikoja.
 • Vuonna 2020 – Työajanseuranta tuli pakolliseksi 872/2019 työaikalain muutosten astuessa voimaan.

Työaikalaki

Uudistuneen työaikalain myötä työajanseuranta on entistä tarkemmin säädeltyä. Yksi lähes jokaista yritystä koskettavista muutoksista on velvoitus seurata myös etätyöntekijöiden työaikaa. Tämä tarkoittaa, että ennen helposti työajanseurannan ulkopuolelle jätetyt toimihenkilöt ja asiantuntijat täytyy nyt ottaa lain mukaisesti mukaan seurantaan. Tämä onnistuu helposti suoraan mobiilissa tai millä tahansa laitteella, josta löytyy verkkoselain.

Laki on kehitetty työntekijöiden etua valvovaksi. Ennen helposti yhteen kietoutuneen työ- ja vapaa-ajan erotteleminen on tärkeää, että työntekijät eivät tunne olevansa koko ajan töissä. Tehdessäsi työajanhallinnan helpoksi tekijälle kasvatat entuudestaan työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä. Ota siis askel eteenpäin Maxtechin kanssa, ensimmäisen askel on yhteydenotto.

Työajanseurannan hyödyt

Vapauttaa paperisesta tuntikirjauksesta

Kaikki tiedot kootusti samassa paikassa, samalla tavalla

Tiedot palkanlaskentaan ja laskutukseen

Lisää läpinäkyvyyttä

Liikkuvan työvoiman reaaliaikainen seuranta

Lisää turvallisuutta ja täsmällisyyttä

Maxtech työajanseuranta­järjestelmän ominaisuudet

Järjestelmä on moduulipohjainen, joten kokonaisuus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Lopullinen ratkaisu voi olla hyvin yksinkertainen tai vastaavasti integroitu asiakkaan omiin prosesseihin.

Järjestelmä sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:

 • Työaikojen raportointi useilla eri tavoilla
 • Reaaliaikaisuus
 • Kirjausten sähköinen hyväksyntä
 • Työohjeet
 • Työvuorosuunnittelu
 • Uuden työaikalain mukaiset vaatimukset, mm. kokonaistyöaikaraportti
 • Tiedonsiirto ulkoisiin järjestelmiin, kuten taloushallinnon ohjelmistoihin. Katso valmiit rajapinnat

Työajan säästöä työajanseurannalla?

Työajanseurantajärjestelmällä työntekijät leimaavat itsensä töihin, vapaa-ajalle ja tauoille, mutta miten se sitten säästää työaikaa? Tarkoituksena ei tieteenkään ole säästää tauoilla tai vapaa-ajoilla tai työntekijältä mitään poisottamalla, säästö syntyy älykkään järjestelmän kautta.

Järjestelmän osatessa tehdä aikaa vievät palkanlaskennat, TES-tulkinnat, työaikapankin kirjanpidon ja työaikaliukumalaskelmat automaattisesti, tähän ei tarvita henkilötyötunteja.

 

Seuraa liikkuvan työvoiman ja etätyöntekijöiden työaikaa helpommin

Etätyöntekijöiden ja liikkuvan työvoiman työajanseuranta on nykyään lakisääteistä, eli kaikille yrityksille pakollista. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa.

Maxtechin työajanseuranta sovelluksella tai verkkopalvelussa työajan kirjaaminen onnistuu yhtä vaivattomasti, olivat työtekijät sitten tienpäällä, kotitoimistolla, ulkomailla tai työpaikalla.

Dokumentoi työtunnit reaaliaikaisesti ja automatisoidusti Maxtechin työajanseurannan avulla

Kirjaa sisään, ulos, tauolle tai vaikka lomalle netissä, sovelluksella, päätelaitteella tai jopa automaattisesti hyväksyttynä, työpaikalla tai etänä. Kaikki tiedot tallentuvat suoran järjestelmään, joka osaa automaattisesti laskea tehdyt työajat, ylityöt ja tehdä lakisääteiset tulkinnat.

Näet koko organisaation työajat reaaliaikaisesti ja automatisoi raportointi. Anna Maxtechin työajanseurantaan suunnitellun järjestelmän tehdä työ puolestasi, tarkemmin ja tehokkaammin.

Ota yhteyttä

Autamme yrityksiä tehostamaan toimintaansa nykyaikaisilla ratkaisuilla. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Tyytyväisiä Maxtech työajanseurantaa hyödyntäviä asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään, miten ratkaisujamme hyödynnetään eri toimialoilla. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.

Työnhallinta ja toiminnanohjaus LATAA ESITE

Varaa esittely

Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja esittelemme miten tehostat työnhallintaasi. Saat halutessasi kokeilla järjestelmää maksutta.
VARAA ESITTELY