Maxtech Easy

Helpoin ratkaisu työn hallintaan.

Työajanseurannan, työvuorosuunnittelun ja tilannekuvan työkalut kevyeen tarpeeseen.

Tee tunnukset nyt ja aloita helpompi työn hallinta!

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo

Maxtech Easy -ratkaisut

Työn tehostuminen rutiinitehtävien automatisoinnin ja tarkan tilannekuvan avulla muodostaa todellisen kilpailuvaltin. Samalla se vapauttaa aikasi oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Ota käyttöön Maxtech Easyn helppokäyttöiset työn hallinnan ratkaisut!

Työajanseuranta

Täytä työaikakirjausten lakisääteinen velvoite ja hyödynnä keskitetyn hallinnointiratkaisun tarjoama kilpailuvaltti. Sen avulla pääset eroon tuntilapuista, minimoit virheet tuntikirjauksissa ja koostat materiaalit aina ajallaan palkanlaskentaan. Kaksi käyttäjää aina maksutta!

Työvuorosuunnittelu

Suunnittele vuorot ja jakele listat helposti mobiilisovellukseen, sähköpostiin tai web-järjestelmään. Reagoi muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja ketterästi ja pidä kaikki tilanteen tasalla vuoroistaan ja niihin liittyvistä ohjeista. Kokeile 30 päivää veloituksetta!

Työkartta

Pysy kartalla kiinteistöhuollon sopimustöiden reaaliaikaisesta tilanteesta ilman erillisiä paikanninlaitteita. Automatisoi kirjauksia ja helpota sekä kuljettajan että työnjohdon arkea. Sovellusta käytät kiinteällä, edullisella ja ajoneuvokohtaisella kuukausimaksulla ilman sitoumuksia!

Helppoa ja sujuvaa työn hallintaa

Säästä aikaa ja rahaa

Maxtech Easyn ratkaisut helpottavat ja sujuvoittavat rutiinitöitä ja tarjoavat reaaliaikaista tietoa työn hallinnan tueksi. Näin vapautat aikaa ja rahaa ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Ketterää ja keskitettyä työn hallintaa

Easyn kevyttä Työajanseurantaa sekä aikaa, rahaa ja hermoja säästävää Työvuorosuunnittelua käytät joko erikseen tai saumattomasti yhdessä.

Helppo käyttöönotto

Easyn ratkaisujen käyttöönotto vaatii vain tunnusten luomisen ja sovelluksen lataamisen. Mutkattomat ja käyttöliittymältään suomenkieliset ratkaisut otat haltuun minuuteissa.

Asiakastarina
Helppo työajanseuranta laittaa laskutussavotan halki, poikki ja pinoon
Liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut yrittäjä Hillevi Päällysaho tutustui Maxtechiin ja sen Easy Työajanseuranta -ratkaisuun sattumalta oman asiakastapauksensa yhteydessä. Ensimmäiselle kahdelle käyttäjälle täysin maksuton palvelu soveltui erinomaisesti kahdella brändillä operoivan Päällysahon pienimuotoisemman toiminnan tueksi.

Maxtech Pro -ratkaisu

Kun tarve on kokonaisvaltainen, Maxtech Pro tarjoaa markkinoiden kattavimman työn hallinnan ja johtamisen ydinjärjestelmän.

Tutustu kattavaan Pro-ratkaisuun