Maxtech Easy

Helpoin ratkaisu työajanseurantaan.

Löydä oikea tapa hallita työaikakirjauksia sovelluksella, jonka otat käyttöön alle 5 minuutissa.

Rekisteröidy nyt ja aloita helpompi työajanseuranta!

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo

Täyttää Suomen työaikalain vaatimat velvoitteet

Säästää työaikaa ja minimoi virheet tuntikirjauksissa

Suomenkielinen käyttöliittymä ja helppo käyttöönotto

Rekisteröidy ja lataa Maxtech Easy työajanseuranta­sovellus ilmaiseksi!

Google Play Store Badge Maxtech easy 100 Apple badge app store Maxtech easy 100
Maxtech Easy siivous

Uusi työnantaja?

Ota lakisääteinen työajanseuranta käyttöön ilmaiseksi.

Oletko palkkaamassa ensimmäistä työntekijää? Tiesitkö, että työajanseuranta on Suomen lain mukaan pakollista jokaiselle yritykselle?

Maxtech Easy on helppokäyttöinen ja uusille työnantajille ilmainen työajanseurantasovellus, jolla hoidat tuntikirjaukset heti alusta alkaen oikein.

Me tiedämme, että ensimmäisiä työntekijöitä palkatessa byrokratia, kiire ja ylimääräiset kulut ovat poikkeuksetta läsnä yrittäjän arjessa. Sen takia tarjoamme Maxtech Easyn täysin ilmaiseksi kahdelle käyttäjälle.

Maxtech Easy henkilö puhelimella

Työllistätkö jo muutamia työntekijöitä?

Löydä oikea tapa hallita työaikakirjauksia 5 minuutissa Maxtech Easyllä.

Onko sinulla jo useampia työntekijöitä? Käytätkö aikaasi paperisten tuntilappujen käsittelyyn ja tuntikirjausten digitointiin kirjanpitäjää varten?

Tuntikirjaukset voi hoitaa myös täysin digitaalisesti mobiilisovelluksen avulla, joka säästää aikaasi ja vähentää virheiden määrää.

Sovelluksemme on todennäköisesti markkinoiden helppokäyttöisin, jonka takia sen käytön oppii kuka tahansa muutamassa minuutissa.

Maxtech Easy rakentaminen

Useita työntekijöitä työllistävä yritys?

Tehosta toimintaa Maxtech Easyllä.

Katoavatko kasvaneen henkilöstön tuntilaput mystiseti? Kulutatko aikaa manuaalisiin kirjauksiin ja niiden hallinnointiin?

Korvaa epämääräiset paperilaput ja Excel-taulukot Maxtech Easy -työajanseurannalla. Voit tehostaa toimintaasi, seurata työntekijöiden ajankäyttöä ja käyttää resurssit siihen missä se arvokkainta.

Vanhanaikaisilla toimintatavoilla arvokasta työaikaa hukataan. Maxtech Easy on työajanseurantajärjestelmä, joka tekee työaikakirjanpidosta yksinkertaista ja vähentää manuaalisen työn tarvetta. Mitä isompi tiiminne on, sitä enemmän aikaa säästyy.

100% tyytyväisuustakuu

Hinnasto

1-2 henkilön työajanseuranta: Ilmainen

Lisähenkilöt: 7 €/kk

Maxtech Easy:n käytöstä veloitetaan vain toteutuneiden kirjausten perusteella. Laskutus perustuu niihin henkilöihin, joille on laskutusjakson aikana vähintään yksi tapahtuma (esimerkiksi työaikamerkintä tai poissaolo). Laskutusjakso on rekisteröitymispäivästä kuukauden eteenpäin.

Kahden henkilön kirjaukset ovat aina ilmaisia. Kolmannesta alkaen veloitetaan 7 €/kk. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Esimerkkihinnoittelu: Kirjauksia tehty 10 henkilölle, hinta 56 €/kk.

Lisätietoa työaikakirjanpidosta, työajanseurannasta ja Maxtech Easy -järjestelmästä

Yleisin kysymys työajanseurantaan liittyen on: ”Onko työajanseuranta pakollinen?”. Yksinkertainen vastaus tähän on, että yleinen työaikalaki velvoittaa työnantajaa seuraamaan jokaisen työntekijän työaikaa. Lakisääteinen työajanseuranta pitää sisällään sekä tuntityöntekijöiden sekä säännöllistä työaikaa noudattavien työntekijöiden työtuntien kirjaamista ja kirjanpidon säilyttämistä.

Laki ja pakollinen työajanseuranta kattaa 2020 voimaan astuneen uudistuksen myötä myös kaikki etätyöntekijät, toimihenkilöt ja asiantuntijat. Työaikalain uudistuksen avulla pyrittiin ehkäisemään etenkin johtotehtävissä työskentelevien ja etätyötä tekevien työntekijöiden työ- ja vapaa-ajan kietoutumista toisiinsa.

Työajanseurantalaki suojaa myös yritystä, sillä tuomioistuimeen asti menneet erimielisyydet palkoista ja työajoista on useimmiten ratkaistu työntekijän antamien selvitysten mukaisesti, jos yritys ei ole hoitanut työajanseurantaa huolellisesti.

Työajanseuranta ei ole yrityksille vain pakollinen paha, vaan se on osa reilua liiketoimintaa. Lisäksi työajanseurannan toteuttaminen oikealla järjestelmällä on kaikille osapuolille todella helppoa ja läpinäkyvää, mikä puolestaan parantaa työmotivaatiota ja luo hyvän työnantajakuvan työntekijälle.

Sähköinen työajanseuranta on parhaimmillaan, kun se on seurattavissa ja muokattavissa reaaliaikaisesti. Usein Excelissä toteutettu työajanseuranta ei ole nähtävillä eikä muokattavissa reaaliaikaisesti. Myös merkintöjen luotettavuus ja lähde jäävät Excelillä usein pimentoon ja virhemarginaali kasvaa huomattavasti verrattuna työajanseurantaan tarkoitettuun ohjelmistoon.

Vaikka Excel on ilmainen ratkaisu työajanseurantaan, se ei ole paras ratkaisu. Virhealttius näkyy usein yrityksen kirjanpidossa asti ja tuottaa mielipahaa työntekijöillekin virheellisen palkan maksun muodossa.

Maxtech Easy -järjestelmällä työajanhallinta on yksinkertaista ja virheetöntä. Ohjelman käyttö säästää työaikaa, vähentää virheitä työaikakirjanpidossa ja pitää työntekijät sekä palkanlaskijat tyytyväisempinä, kun palkat ja palkka-aineistot ovat aina oikein.

Työtuntien laskeminen ilman automaattisesti muodostuvaa raporttia, on painajainen. Palkka-aineiston lähettäminen kirjanpitäjän käyttöön helpossa muodossa, tekee kaikkien työstä mielekkäämpää ja tehokkaampaa.

Maxtech Easy:n tuntiraportilla saadaan työajat ja ylityöt lähetettyä helpossa muodossa palkanlaskijalle ja mikä parasta aina virheettöminä. Jätä työajanvalvonta järjestelmän työksi ja pidä vain huoli, että työntekijät kirjaavat tuntinsa yksinkertaisella sovelluksella, minkä käytön jokainen oppii viidessä minuutissa.

Työajanseurantajärjestelmän käytön opetteleminen vie vain minuutteja. Yksinkertaisimmillaan työntekijä kirjautuu sovellukseen sisään ja leimaa itsensä työajalle ja vapaa-ajalle.

Työnantajan saa työaikatiedot reaaliaikaisesti tarkasteltavakseen järjestelmään ja niistä voidaan luoda hyödyllisiä raportteja. Raporttien perusteella työntekoa pystytään tehostamaan ja esimerkiksi työtaakkaa jakamaan tasaisemmin työntekijöiden kesken.

Maxtech Easy soveltuu hyvin myös etätyöntekijöille, toimihenkilöille ja asiantuntijatyötä tekeville. Heidänkään ei tarvitse suorittaa koulutusta järjestelmän käyttöönottoa varten, vaan käytön aloittaminen onnistuu yksinkertaisten ohjeiden avulla ja vie aikaa vain muutaman minuutin.

Maxtech Easy ilmainen työajanseuranta ei ole ominaisuuksiltaan millään tavoin rajoitettu. Sovelluksen käyttö on täysin maksutonta kahdelle aktiiviselle käyttäjälle.

Ilmainen työajanseurantajärjestelmä ja -sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi heti rekisteröitymisen jälkeen. Käyttäjätilille voidaan lisätä rajattomasti käyttäjiä, joista maksetaan lisenssimaksu vain aktiivisten käyttäjien osalta. Aktiivisilla käyttäjillä tarkoitetaan henkilöitä, ketkä ovat tehneet työaikakirjauksia kuluneen kuukauden aikana. Ilmaista käyttö on siihen asti, kun kirjauksia tekeviä käyttäjiä on enemmän kuin kaksi.

Toiminnan ollessa sesonkiluontoista ei rajan ylittävistä aktiivisista käyttäjistä tarvitse maksaa silloin, kun työntekijät eivät ole tehneet työaikakirjauksia järjestelmään. Ilmainen Maxtech Easy toimii työajanseurantaan ja palkka-aineiston koostamiseen täysin samoin kuin maksullinen järjestelmä.

Kyllä. Maxtech Easy on saatavilla Android-laitteille Google Play Storesta. iPhonelle ja iPadeille sovelluksen voi ladata App Storesta.

Tietokoneella ja mobiililaitteilla järjestelmä toimii myös ilman sovelluksen lataamista verkkoselaimissa.

Työajanseurannan hinta riippuu käyttäjien määrästä. Maxtech tarjoaa järjestelmän täysin maksutta kolmelle käyttäjälle. Hinnoittelu alkaa siis neljästä aktiivisesta käyttäjästä.

Esimerkiksi, jos kuukaudessa työaikakirjauksia tekee 15 työntekijää, maksetaan 12 käyttäjästä.

Aktiivisten käyttäjien mukaan hinnoittelua ei tietääksemme tarjoa kukaan muu kuin Maxtech ja siksi Maxtech soveltuu erinomaisesti sesonkiluontoiseen työhön. Myös kesätyöntekijöiden osalta lisenssimaksu maksetaan vain aktiivisilta kuukausilta eikä koko vuodelta, niin kuin normaalisti useimmissa järjestelmissä.

Maxtech Easy:n työajanseurantajärjestelmän lisäksi Maxtech tarjoaa kokonaisvaltaisempi työn hallinnan ja johtamisen järjestelmän, Maxtech Pro:n.

Johda fiksummin. Tiedolla.

Tee sinäkin fiksummin, älä enemmän. Ota käyttöösi Maxtech Pro – markkinoiden kattavin työn hallinnan ja johtamisen järjestelmä.

Maxtech Pro on kattava työn hallinnan ja johtamisen ydinjärjestelmä:

1. Reaaliaikaista tietoa työn johtamiseen

2. Koko työnhallinta yhdessä järjestelmässä

3. Säästä aikaa – automatisoi rutiinityöt

 

Meillä maksat vain työntekijöistä, joille on tehty kirjauksia kuluvan kuukauden aikana. Maxtech Easy on kustannus­tehokas ratkaisu myös sesonki­luontoiseen työhön.

Rekisteröidy nyt ja aloita helpompi työajan­seuranta!