Työvuoro­suunnittelu

Aloita veloituksetta ja helpota vuorotyön, kiertävien vuorojen sekä keikkatöiden suunnittelua. Jakele työvuorolistat näppärästi mobiilisovelluksella.

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo

Helpompaa työvuoro­suunnittelu­a

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja

Työvuorojen suunnittelun – olivatpa ne säännöllisiä tai epäsäännöllisiä – ei tarvitse olla hermoja raastavaa ja vaivalloista. Aseta vuorot ja tekijät helposti paikoilleen säästäen myös omaa työaikaasi!

Hallinnoi ja tiedota reaaliaikaisesti

Työvuorot ja -ohjeet ovat aina tekijöiden ja esihenkilöiden saatavilla pilvipohjaisessa järjestelmässä. Äkillisetkin muutokset ovat työntekijöiden ja esihenkilöiden nähtävillä aina reaaliajassa.

Paranna työhyvinvointia

Selkeys, tasapuolisuus ja ajantasaiset työohjeet yhdistettynä ylitöiden ja lepoaikojen huomioimiseen parantavat kaikkien osapuolten tyytyväisyyttä ja hyvinvointia.

Nykyaikaista työvuoro­suunnittelua

1. Suunnittele työvuorot helppokäyttöisellä Maxtech Easy -järjestelmällä.

2. Jaa työvuorolistat, yksittäiset työvuorot ja työohjeet helposti mobiilisovellukseen, sähköpostitse tai web-järjestelmässä.

3. Reagoi muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja ketterästi ja pidä kaikki tilanteen tasalla reaaliaikaisesti.

4. Seuraa suunniteltujen vuorojen toteutumista reaaliajassa ja hoida lakisääteinen työajanseuranta samalla järjestelmällä.

Säästä hermojen ja ajan lisäksi rahaa!

Kokeile maksutta 30 päivää, jonka jälkeen 4 € / hlö / kk

Kokeilun jälkeen Työvuorosuunnittelun edullinen hinnoittelu muodostuu läpinäkyvästi käytön mukaan. Easyssa et koskaan maksa ei-aktiivisista käyttäjistä, vaan laskutus perustuu ainoastaan niihin henkilöihin, joille on laadittu työvuoroja. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan myös sesonkiluontoiseen työhön. Laskutusjakso on yksi kuukausi kokeilujakson päättymisestä alkaen.

Aloita täysin maksuton kokeilu nyt ja käynnistä yksinkertaisempi ja järjestelmällisempi työvuorojen suunnittelu.

Easy käyttöönotto

Maxtech Easy ei vaadi suunnittelupalavereja tai käyttöönottoprojektia. Luo simppelisti tunnukset palveluumme ja voit aloittaa helpomman ja tehokkaamman työvuorosuunnittelun heti. Selainversion lisäksi Easy on saatavilla sovelluksena Android- ja Apple-puhelimiin.

Maxtech Easyn käytön oppii kuka tahansa minuuteissa. Sen turvin laadit ja jakelet niin yksinkertaiset kuin kaikkein monimutkaisimmatkin työvuorolistat helposti ja nopeasti. Kätevän sovelluksen avulla työntekijät puolestaan ovat entistä paremmin tilanteen tasalla vuoroistaan ja niihin liittyvistä ohjeista.

Miksi valita Maxtech Easy Työvuoro­suunnittelu?

Maxtech Easy -järjestelmästä löydät kaikki ominaisuudet, joilla hoidat työvuorosuunnittelun helpommin, nopeammin ja rahaa säästäen!

Toistuvien työvuorojen suunnittelu

Työvuoromallit säännöllisen työvuorosuunnitelman pohjaksi

Työvuoromallit säännöllisen työvuorosuunnitelman pohjaksi

Kiertävien työvuorolistojen suunnittelu

Kiertävien työvuorolistojen suunnittelu

Nykyaikainen työvuorolistojen jakelu mobiilisovelluksiin, sähköpostiin tai web-järjestelmään

Työvuorolistojen jakelu Android- & iOS-mobiili­sovellukseen, sähköpostiin tai web-järjestelmään

Yksittäisten työvuorojen ja poikkeuksien hallinta

Tekemättä jääneiden työvuorojen valvonta

Toistuvien vuorojen hallinta

Sopimustuntien ja jaksojen valvonta

Ylitöiden valvonta

Ylitöiden valvonta

Lepoaikojen seuranta ja valvonta

Lepoaikojen seuranta ja valvonta

Avoimien työvuorojen tarjoaminen mobiilisovellukseen

Avoimien työvuorojen tarjoaminen mobiilisovellukseen

Keikkatöiden aikataulutus ja hallinta

Keikkatöiden helpompi aikataulutus, hallinta ja ohjeistus

Suunnittele, jaa ja seuraa työvuoroja helpommin

Työvuorosuunnittelukalenteri Maxtech Easy
tai
Työvuorolistat ja työohjeet mobiilissa Maxtech Easy
Toimii kaikilla laitteilla!

Luo tunnukset ja lataa sovellus nyt! 

Kokeile Maxtech Easy Työvuoro­suunnittelu­a 30 päivää ilman maksukorttia. Tämän jälkeenkin sovelluksen käytöstä veloitetaan vain toteutuneiden tapahtumien perusteella.

Google Play Store Badge Maxtech easy 100 Apple badge app store Maxtech easy 100

Lisätietoa Maxtech Easy -työvuoro­suunnittelu­järjestelmästä

Työvuorosuunnittelu sisältää työkalut työvuorojen suunnitteluun ja valmiiden työvuorosuunnitelmien julkaisemiseen työntekijöille. Suunnitellut vuorot voidaan lähettää työntekijöille sähköpostilla sekä julkaista web-järjestelmässä ja mobiilisovelluksessa.

Työvuorot voidaan suunnitella erilaisilla tavoilla suunnittelutarpeen mukaan. Yksinkertaisimmillaan vuorot voidaan perustaa järjestelmään yksi kerrallaan. Yleensä vuoroihin kuitenkin liittyy sisällöllisesti ja/tai ajallisesti toistuvia asioita, jolloin suunnittelu tehostuu Maxtech Easyn työkaluja käyttämällä huomattavasti.

Epäsäännöllisinä viikonpäivinä, mutta säännöllisiin kellonaikoihin toistuvien vuorojen suunnittelun pohjana voidaan hyödyntää työvuoromalleja. Ne ovat vakiomuotoisia vuoroja, joita voidaan vetää ja pudottaa työvuorosuunnitelmaan halutulle päivälle ja henkilölle Kalenterissa.

Säännöllisesti samanlaisina toistuvat vuorot voidaan perustaa järjestelmään toistuvina vuoroina, jolloin järjestelmä hoitaa ne paikoilleen. Suunnittelijan tarvitsee muokata niitä vain poikkeustilanteissa.

Vuorojen kopiointi ja siirtäminen toiselle henkilölle tai ajankohdalle onnistuu Kalenterissa massana. Lisäksi rajatulle aikavälille voidaan tehdä henkilövaihdoksia Suunniteltujen vuorojen henkilövaihdos-työkalulla.

Työntekijöiden tai heidän työsopimustensa vaihtuvuuden ollessa suurta suunnittelua helpottaa Kalenterin työsuhteiden voimassaolojen hallinta, jonka avulla nähdään heti, milloin henkilön työsuhde tai -sopimus ei ole voimassa.

Varsinaisten työvuorojen lisäksi suunnittelutyökaluilla voidaan hoitaa lomien ja muiden poissaolojen suunnittelu.

Valmiit työvuorolistat voidaan julkaista henkilökohtaisesti työntekijälle tai koko organisaatiolle. Työvuorolista-toiminnolla ja mobiilisovelluksen työvuorolistalla käyttäjä näkee työvuorot omien käyttöoikeuksiensa puitteissa. Avoin työvuorolista mahdollistaa koko henkilöstön työvuorojen näyttämisen käyttäjien käyttöoikeuksista riippumatta. Lisäksi työvuorot voidaan lähettää työntekijöille sähköpostilla ja tarvittaessa myös tulostaa paperille.

Henkilöstö-näkymässä hallinnoidaan työntekijöiden tietoja ja asetetaan työvuorosuunnitteluun liittyvät säännöt, kuten lounastauon ja työaikaliukuman asetukset.

Työsuhteen tietoja voidaan hallinnoida henkilötasolla, työsopimuksilla ja/tai työaikamalleilla. Eri tavat soveltuvat erilaisiin tarpeisiin.

Työaikamallit ovat organisaatiokohtaisia pohjia, joita voidaan valita käyttöön henkilölle tai työsopimukselle. Työaikamalli mahdollistaa työsuhteen tietojen hallinnoinnin keskitetysti siten, ettei joka henkilölle tarvitse asettaa samoja asetuksia erikseen. Työaikamalleja koskevat samat rajoitukset kuin henkilön tietojakin eli muutokset astuvat voimaan heti, eikä historiatietoa ole helposti nähtävissä.

Työsopimukset ovat henkilökohtaisia ja niille voidaan asettaa voimassaoloaika. Henkilöllä voi olla rajoittamaton määrä työsopimuksia, joissa on toisistaan poikkeavat asetukset. Tämä mahdollistaa työsuhteeseen liittyvien asetusten ajastamisen, jolloin muutoksia voidaan tehdä historia säilyttäen. Työsopimusten kanssa voidaan käyttää myös työaikamalleja, jolloin kaikkia asetuksia ei edelleenkään tarvitse asettaa jokaiselle henkilölle erikseen.

Jaksotyöt sisältää erityisesti jaksotyön suunnitteluun tarkoitetut toiminnot, jotka mahdollistavat eripituisten tasoittumisjaksojen hallinnoinnin. Jaksoille voi asettaa jaksokohtaiset lisä- ja ylityörajat. Tarvittaessa eri henkilöillä voidaan käyttää erilaisia jaksotuksia ja osa työntekijöistä voi myös olla jaksojärjestelmän ulkopuolella.

Kalenterissa jakson sopimustuntien valvonta sekä jaksoylityön valvonta helpottavat jaksotyön suunnittelua ja ehkäisevät kalliita virheitä.

Perinteisen työvuorosuunnittelun ohella työvuorosuunnittelutyökaluja voidaan hyödyntää dynaamisemmin työkeikkojen hallinnoinnissa. Tyypillisesti keikkatyö perustetaan järjestelmässä, minkä jälkeen aikatauluttamattomat keikat voidaan listata, aikatauluttaa ja resursoida Suunnittelukalenterissa. Keikka nousee näin sekä työntekijän työlistalle että työvuorosuunnitelmaan.

1. Toteutumattomien tapahtumien valvonta Kalenterissa

2. Avointen vuorojen tarjoaminen

Avointen vuorojen tarjoaminen mahdollistaa vuoron tarjoamisen koko henkilöstölle tai yksikölle ja/tai henkilöstöryhmälle ja/tai henkilöille rajatusti. Tarjottuja vuoroja voi tarkastella ja ottaa vastaan Maxtech-mobiilisovelluksessa.