Laskutusaineistot

Kerää laskutusaineisto sujuvasti ja suoraan kentältä

Tehosta kassankiertoa ja varmista, että kaikki tehdyt työt ja käytetyt tarvikkeet tulevat laskutetuiksi. Helppokäyttöisen kirjausjärjestelmän ansiosta kaikki työt ja tarvikkeet on helppo kirjata kentältä suoraan oikeille asiakkaille ja kohteille. Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti ja siirtyvät eri järjestelmiin ketterästi. Ota siis käyttöösi helppo ja varma tapa kirjata kaikki tiedot järjestelmään suoraan kohteesta!

Laskutusaineisto

Helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla kirjaat työt, mahdolliset lisätyöt sekä käytetyt tarvikkeet ja varaosat suoraan kentältä. Kirjaukset kohdistuvat suoraan oikeille asiakkaille ja kohteille sekä ovat heti valmiita laskutukseen. Monipuolinen laskutusraportti sisältää koosteen, jonka avulla seuraat laskutuksen tilannetta ja varmistut, että töitä tai tarvikkeita ei jää laskuttamatta. Monipuoliset integraatiot kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin mahdollistavat sujuvan aineiston siirron myyntireskontrassa hyödynnettäväksi.

Laskutusaineisto sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:

Android- & iOS-mobiilisovellus

Toistuvien vuorojen hallinta

Työtuntien, lisätöiden, tarvikkeiden ja varaosien vaivaton kirjaaminen laskutusaineistoon

Laskutusaineisto siirrettävissä kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin

Valmiit rajapinnat järjestelmäintegraatioihin

Hallitset ja muodostat laskutusaineistot päivystyskeikoista helposti

Etsitkö tehokasta työnjohtamisen ja -hallinnan järjestelmää?

Tämäkin tuote on saatavilla kaikkiin Maxtech Pro -ratkaisuihin.

Teollisuuteen

Haluatko tehostaa toimintaa ja kasvattaa yrityksen kannattavuutta? Maxtech Pro:n avulla luotsaat tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

LVIS- ja rakennusalalle

Tiedä tismalleen, missä mennään. Maxtech Pro:n avulla pysyt tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden ja kohteiden tilanteesta 24/7.

Siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon

Johda lukuisia työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia tehokkaammin ja fiksummin. Maxtech Pro:n avulla onnistut.

Muille toimialoille

Haluatko saada reaaliaikaista tilannekuvaa? Onko sinulla paljon kohteita, henkilöstöryhmiä tai yksikköjä hallinnoitavana? Maxtech Pro on mukautettavissa/hyödynnettävissä moneen tarpeeseen!

Julkiselle sektorille

Maxtechin ratkaisuissa julkiselle sektorille on huomioitu erityisesti kaupunkien, kuntien ja liikelaitosten erityistarpeet. Järjestelmän avulla hallinnoit tehokkaasti liikkuvia tiimejä, muuttuvaa työtä sekä keräät automatisoidusti tiedot kentältä.

Päivitä laskutusaineistojesi käsittely tämän päivän tasalle

Nopeuta kassankiertoa

Suoraan kohteessa kirjattavat työt, mahdolliset lisätyöt, tarvikkeet ja varaosat kirjautuvat laskutusaineistoon reaaliaikaisesti ja ovat heti valmiit laskutukseen. Tämä tehostaa kassankiertoa huomattavasti!

Töitä tai tarvikkeita ei jää laskuttamatta

Paperilapuille tai muistin varaan jääneet tehdyt työt ja käytetyt tarvikkeet unohtuvat usein ja jäävät jopa laskuttamatta. Helppokäyttöinen, sähköinen kirjaustapa arjen kiireen keskellä varmistaa, että liiketoiminta on kannattavaa.

Valmiit integraatiot laskutusaineiston siirtämiseksi taloushallintoon

Maxtech Pro -järjestelmä sisältää valmiit integraatiorajapinnat suoraan kaikkiin yleisimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin. Valmiit integraatiot laskutusaineiston siirtämiseksi ovat hyödynnettävissä helposti ja kustannustehokkaasti järjestelmätoimituksen yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.