Palkka-aineistot

Helppo ja vaivaton tapa luoda palkka-aineistoja

Keikkalisät, ylityölisät, vuorolisät... Palkka-aineistot koostuvat monista palasista. Siksi niiden kanssa sattuukin niin paljon virheitä, joiden korjaaminen vie monen henkilön aikaa. Välty ylimääräiseltä työltä – automatisoi palkka-aineistojen muodostamista Maxtech Pro:n avulla!

Palkka-aineistojen hallinta on nyt kevyempää

Maxtech Pro -järjestelmässä löytyy monipuolinen valikoima tuettuja työehtosopimuksia. Järjestelmä muodostaa kaikki yleisimmät työaikakirjausten perusteella muodostuvat palkanosat tuettujen työehtosopimusten mukaisesti. Järjestelmässä tuettuja työehtosopimuksia ylläpidetään, ja ne ovat myös mukautettavissa paikallisten sopimusten tukemiseksi.

Palkka-aineistojärjestelmä sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:

Automaattinen TES-tulkinta laskee työaikakirjausten perusteella muodostuvat palkanosat

Kiertävien työvuorolistojen hallinta

Tunti- ja kuukausipalkkaisten työsopimusten hallinta

Palkkarivien muodostaminen

Lisätöiden ja palkkarivien kirjaaminen mobiilisovelluksella

Tuki paikallisesti sovituille palkanosille

Työsuhdeperusteiset palkanlisät

Tuntipalkkaisten työaikaliukumat

Palkka-aineistojen tarkastus ja hyväksyntä

Valmiit integraatiot kaikkiin yleisimpiin taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelmistoihin

Etsitkö tehokasta työnjohtamisen ja -hallinnan järjestelmää?

Tämäkin ominaisuus on saatavilla kaikkiin Maxtech Pro -ratkaisuihin.

Teollisuuteen

Haluatko tehostaa toimintaa ja kasvattaa yrityksen kannattavuutta? Maxtech Pro:n avulla luotsaat tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

LVIS- ja rakennusalalle

Tiedä tismalleen, missä mennään. Maxtech Pro:n avulla pysyt tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden ja kohteiden tilanteesta 24/7.

Siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon

Johda lukuisia työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia tehokkaammin ja fiksummin. Maxtech Pro:n avulla onnistut.

Muille toimialoille

Haluatko saada reaaliaikaista tilannekuvaa? Onko sinulla paljon kohteita, henkilöstöryhmiä tai yksikköjä hallinnoitavana? Maxtech Pro on mukautettavissa/hyödynnettävissä moneen tarpeeseen!

Julkiselle sektorille

Maxtechin ratkaisuissa julkiselle sektorille on huomioitu erityisesti kaupunkien, kuntien ja liikelaitosten erityistarpeet. Järjestelmän avulla hallinnoit tehokkaasti liikkuvia tiimejä, muuttuvaa työtä sekä keräät automatisoidusti tiedot kentältä.

Päivitä palkka-aineistojen käsittely tämän päivän tasalle

Automatisoi rutiinitöitä

Monipuolisilla TES-säännöillä voidaan automatisoida yleisimpiä palkanlaskentaan liittyviä manuaalisia töitä. Säästä aikaa, vältä virheitä – anna Maxtech Pro:n huolehtia palkka-aineistojen muodostumisesta puolestasi!

Kevennä tiedon siirtämistä

Maxtech Pro -järjestelmässä tarkistat ja hyväksyt palkka-aineistot helposti. Järjestelmä sisältää valmiit integraatiorajapinnat kaikkiin yleisimpiin taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelmistoihin. Valmiit integraatiot ovat hyödynnettävissä helposti ja kustannustehokkaasti järjestelmätoimituksen yhteydessä.

Ylläpidetyt työehtosopimukset

Järjestelmässä on monipuolinen valikoima tuettuja työehtosopimuksia, joiden ylläpito ja päivitys sisältyvät palveluun. Valmiit työehtosopimukset ovat mukautettavissa paikallisten sopimusten tukemiseksi.

Tutustu tarkemmin työajanseurantajärjestelmään liittyviin ominaisuuksiin ja aiheisiin:
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.