Rakentaminen ja LVIS

Reaaliaikaisen tilannekuvan ja työn johtamisen ydinjärjestelmä LVIS- ja rakennusalalle. 

Haluatko pysyä tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, käytetyistä tarvikkeista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden tilanteesta? Maxtech Pro:n monipuoliset ja helppokäyttöiset työn hallinnan ja johtamisen ratkaisut auttavat hallinnoimaan vaihtelevissa kohteissa tapahtuvia tehtäviä ja kokoamaan kaiken tiedon reaaliaikaisesti yhteen järjestelmään. Säästät resursseja, kun tiedät tismalleen, missä mennään.

Tehokkaampi kassankierto

Kun käytössä on nykyaikainen ja helppokäyttöinen järjestelmä kirjauksille, eivät tuntien ja tarvikkeiden kirjaukset jää enää makaamaan kentälle. Kaikki laskutuksen tarvitsemat tiedot saadaan vaikka suoraan kentältä järjestelmään.

Hallitse vaihtelevia kohteita

Mitä enemmän kohteita ja projekteja hallinnoidaan, sitä tärkeämpää on saada reaaliaikainen tilannekuva kohteesta kellonaikaan katsomatta. Maxtech Pro:n avulla, tiedät, mitä kohteissa tapahtuu milloinkin.

Paikanna ajoneuvosi ja kalustosi

Tiedätkö tälläkin hetkellä, missä ajoneuvokalustosi tarkalleen menee ja missä tärkeät, kalliit koneet ja työkalut ovat? Maxtech Pro sisältää markkinoiden laajimman ratkaisun ajoneuvojen sekä kaluston paikantamiseen. Ei enää koneiden ja laitteiden etsimistä tai perään kyselemistä.

Ajoneuvojen sijainti on meille tärkeä ominaisuus jo turvallisuusnäkökulmastakin. Sen avulla valvomossa työskentelevät tekniset käyttäjämme näkevät aina ajoneuvojen sijainnin ja pystyvät ohjaamaan ne työkohteelle. Näin he tietävät ilman puhelinyhteyttäkin, mikä tilanne on ja kun autot ovat liikkeessä tai kohteessa. Esimerkiksi vikakeikoilla nähdään heti, jos auto on vaikkapa poikkeuksellisen pitkään paikoillaan.
Joni Jääskeläinen / Toimitusjohtaja / Verkko Korpela Oy

Suosittuja tuotteita LVIS- ja rakennusalan yritysten keskuudessa

Ratkaisumme muun muassa LVIS- ja rakennusalalle koostuu tuotteista, jotka palvelevat monipuolisesti yrityksiä arjen työn hallinnan ja johtamisen haasteissa. Avain piilee kokonaisuuksien ketterässä hallinnassa ja reaaliaikaisen datan muodostumisessa.

Suosittuja tuotteita LVIS- ja rakennusalan yritysten keskuudessa

Monipuoliset laitteet ja käyttötavat

Maxtech Pro L leimauslaite 7"
tai
Maxtech Pro S leimauslaite 3,5"
Maxtech Pro LVIS- ja rakennusalalle
alkaen jopa 200 €/kk

Tutustu tarkemmin leimauslaitteisiin:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro auttaisi juuri sinua ja yritystäsi työn kokonaisvaltaisessa johtamisessa ja reaaliaikaisen tilannekuvan keräämisessä? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista!

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Antti-Pekka Louste
Maxtech Pro -järjestelmän tukemat rajapinnat ja integraatiot
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.