Leimauslaitteet, jotka tekevät arjesta näkyvän sujuvaa

Maxtech Pro -leimauslaitteella työntekijät kirjaavat itsensä sisään tai ulos jopa parissa sekunnissa tarjoten markkinoiden nopeimman ja sujuvimman leimausratkaisun isoillekin henkilöstöryhmille. Monipuoliset kirjaus- ja leimaustavat yhdistettynä mahdollisuuteen räätälöidä leimausnäkymä yksilötasolla varmistavat, että työajat saadaan talteen sujuvasti, nopeasti ja joustavasti sijainnista riippumatta.

Jopa yksilökohtaisesti räätälöitävä kirjausnäkymä

Organisaation kaikille leimauslaitteille voidaan määrittää sekä leimauslaite- että käyttäjäkohtaisesti, mitä on mahdollista kirjata. Kirjaaminen onkin aina sujuvaa, sillä laitteella näkyvät ainoastaan ne tiedot, jotka henkilö voi kyseessä olevalla pisteellä tai laitteella kirjata.

Verkkoyhteyshäiriöt eivät hidasta leimaamista

Pilvipohjaiset Maxtech Pro -leimauslaitteet toimivat luotettavasti ja nopeasti myös hetkittäisten verkkoyhteyshäiriöiden aikana. Isokin henkilöstömäärä hoitaa leimaukset ilman odotteluita, sillä kenenkään ei tarvitse jäädä odottamaan yhteyden palaamista ja tietojen siirtymistä.

Yhdistää eri kirjaustavat saumattomasti

Henkilö voi kirjata sisään töihin yhdellä leimauslaitteella, lounaalle lähtiessään tietokoneella selaimessa ja työvuoron päättyessä vaikkapa mobiilisovelluksella. Kaikki kirjaustavat toimivat saumattomasti yhdessä pitäen tiedot aina reaaliajassa ja itse kirjaamisen joustavana.

Maxtechin palveluiden avulla saamme tietoa tehdyistä töistä jo etukäteen, jolloin osaamme muun muassa paremmin ennustaa projektien palkkakuluja. Järjestelmän avulla saamme luettua tuntikirjaus- ja poissaoloasiat. Maxtechin ratkaisut säästävät myös työntekijöidemme aikaa tuntien kirjaamisessa.
Sami Tissari / Järjestelmäasiantuntija / Sikla Oy

Leimauslaiteratkaisut

Maxtech Pro L leimauslaite 7"
tai
Maxtech Pro M leimauslaite 4"
Sisältyy Maxtech Pro -työajanseurantaan. Saatavilla kaikkiin alakohtaisiin ratkaisuihin.

Yhteensopivuus kulunvalvontajärjestelmiin

Maxtech Pro -leimauslaitteet lukevat kaikkia yleisimpiä kulunvalvontatunnisteita ja Valttikortteja, joten ne ovat yhteensopivia useimpien kulunvalvontajärjestelmien kanssa.

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro -leimausratkaisut auttaisivat juuri sinua ja yritystäsi työn tehostamisessa? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista.

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Mikko Ängeslevä

Varmatoimiset leimauslaitteet tehostavat työn tuottavuutta

Hukkatunnit ovat merkittävä syy heikolle työn tehokkuudelle. Kun leimaajia on paljon, voi pienikin nipistys tehdä merkittävän eron kokonaisuuden kannalta.

Maxtech Pro -leimauslaitteella työntekijät voivat leimata itsensä sisään parissa sekunnissa näkymässä, jonka tiedot on rakennettu heidän roolinsa tai sijaintinsa mukaan. Leimauslaitteelle voi nyt myös helposti määrittää tiedot, jotka sillä on mahdollista kirjata – vai riittääkö ihan vain pelkkä lätkän vilauttaminen, jolloin työaika alkaa tai päättyy välittömästi. Leimauslaitesovelluksemme avulla pysyt kärryillä organisaatiosi työajoista reaaliaikaisesti ja automatisoit samalla niihin liittyvän raportoinnin.

Markkinoiden nopein ja sujuvin leimauskokemus

Maxtech Pro -leimauslaitteet ovat markkinoiden nykyaikaisimpia ja nopeimpia. Ne tarjoavat sujuvan käyttökokemuksen myös hetkittäisten verkkoyhteyshäiriöiden aikana, sillä yhteyden pätkiessä kirjaukset tallentuvat laitteelle. Kun yhteys palaa, laite siirtää tiedot automaattisesti pilveen häiritsemättä työaikojen leimaamista ja kirjaamista. Näin kenenkään ei tarvitse jäädä odottamaan yhteyden palaamista – tai ihmettelemään, että onnistuiko kirjaus vai ei.

Henkilö voi kirjata sisään töihin yhdellä leimauslaitteella, lounaalle lähtiessään tietokoneella selaimessa ja työvuoron päättyessä vaikkapa mobiilisovelluksella. Kaikki kirjaustavat toimivat saumattomasti yhdessä pitäen tiedot aina reaaliajassa ja itse kirjaamisen joustavana. Tiedot tallentuvat suoraan järjestelmään, joka laskee automaattisesti tehdyt työajat ja ylityöt sekä luo leimausten perusteella lakisääteiset raportit ja TES-tulkinnat.

Ratkaisu sisältyy näihin tuotteisiimme:

Maxtech Pro on työn hallinnan ja johtamisen ydinjärjestelmä valmiiksi paketoituna

Tee sinäkin fiksummin, älä enemmän! Tarjoamme asiakkaillemme eri toimialojen spesifeihin tarpeisiin koottuja ratkaisuja, jotka perustuvat pitkään kokemukseemme alalla toimivien toimijoiden tarpeista. Olemme sitoutuneet tarjoamaan juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun, joka parantaa liiketoimintasi tehokkuutta ja kasvattaa kilpailukykyäsi. Ota käyttöösi Maxtech Pro – markkinoiden kattavin työn hallinnan ja johtamisen järjestelmä. Aloita valitsemalla toimialasi:

Teollisuuteen

Haluatko tehostaa toimintaa ja kasvattaa yrityksen kannattavuutta? Maxtech Pro:n avulla luotsaat tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

LVIS- ja rakennusalalle

Tiedä tismalleen, missä mennään. Maxtech Pro:n avulla pysyt tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden ja kohteiden tilanteesta 24/7.

Siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon

Johda lukuisia työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia tehokkaammin ja fiksummin. Maxtech Pro:n avulla onnistut.

Muille toimialoille

Haluatko saada reaaliaikaista tilannekuvaa? Onko sinulla paljon kohteita, henkilöstöryhmiä tai yksikköjä hallinnoitavana? Maxtech Pro on mukautettavissa/hyödynnettävissä moneen tarpeeseen!

Julkiselle sektorille

Maxtechin ratkaisuissa julkiselle sektorille on huomioitu erityisesti kaupunkien, kuntien ja liikelaitosten erityistarpeet. Järjestelmän avulla hallinnoit tehokkaasti liikkuvia tiimejä, muuttuvaa työtä sekä keräät automatisoidusti tiedot kentältä.

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro -leimausratkaisut auttaisivat juuri sinua ja yritystäsi työn tehostamisessa? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista.

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Mikko Ängeslevä
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.