Muut toimialat

Maxtech Pro tarjoaa reaaliaikaisen tilannekuvan ja työn johtamisen ydinjärjestelmän monenlaiseen tarpeeseen ja haasteeseen.

Maxtech Pro on mukautettavissa käyttötarpeenne mukaan useimmille toimialoille. Järjestelmä helpottaa organisaation työnjohtoprosessien hallintaa ja säästää työtunteja niin palkanlaskennan, työnhallinnan, paikannuksen, työvuorosuunnittelun, työajanseurannan ja resurssienhallinnan saralla. Keskity sinä ydinosaamiseesi – me varmistamme, että uusi työn hallinnan ja johtamisen ydinjärjestelmäsi toimii saumattomasti yhdessä toimintasi tavoitteiden kanssa.

Automatisoi rutiinitöitä

Rutiinikirjausten ja -tehtävien parissa kuluva aika on yksi suurimpia tuottavan työn tekemisen ja johtamisen pullonkauloja. Edistyksellisen järjestelmän avulla automatisoit rutiinityöt ja säästät aikaa enemmän ajattelua vaativiin tehtäviin.

Säästä ja keskitä resursseja

Maxtech Pro tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa töiden tilanteesta ja tehokkuudesta. Näet tarkasti, missä mennään, joten pystyt tekemään ratkaisuja, jotka tehostavat työtä ja keskittävät arvokkaita resursseja pitkällä tähtäimellä.

Työnhallinnan ydinjärjestelmä

Kaikki tehokkaaseen työvuorojen suunnitteluun, työohjeiden hallintaan ja johtamiseen tarvittavat työkalut löytyvät nyt yhdestä järjestelmästä! Monipuoliset valmiit integraatiot kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin mahdollistavat laskutus- ja palkka-aineistojen sujuvan käsittelyn.

Näistä tuotteista rakennamme sinulle parhaiten soveltuvan kokonaisuuden

Ratkaisumme koostuvat tuotteista, jotka palvelevat monipuolisesti eri toimialojen yrityksiä arjen työn hallinnan ja johtamisen haasteissa. Avain piilee muun muassa laskutus- ja palkka-aineistojen muodostamisen helppoudessa, vaihtelevien kohteiden hallinnassa sekä reaaliaikaisen datan saatavuudessa.

Tuotteet:

Markkinoiden nopeimmat leimauslaitteet ja monipuolisimmat käyttötavat

Maxtech Pro L leimauslaite 7"
tai
Maxtech Pro S leimauslaite 3,5"

Tutustu tarkemmin leimauslaitteisiin:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Maxtech Pro -järjestelmän tukemat rajapinnat ja integraatiot
Ennen oli kellokortit, nyt työnhallinta on automatisoitunut ja kaikki data ja raportit ovat aina tallessa järjestelmässä. Maxtechin työnhallintaratkaisu on kustannustehokas ja hyvä lisä tähän palvelukokonaisuuteen. Laajat ominaisuudet, palvelun helppokäyttöisyys ja sen luotettavuus olivat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät. Maxtechin asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja aina, jos meillä on jotain kysyttävää, saamme siihen vastauksen.
Jyrki Hakala / Toimitusjohtaja / Miraculos Oy

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro auttaisi juuri sinua ja yritystäsi työn kokonaisvaltaisessa johtamisessa ja reaaliaikaisen tilannekuvan keräämisessä? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista!

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Antti-Pekka Louste
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.