Ratkaisut teollisuuteen

Reaaliaikaisen tilannekuvan ja työn johtamisen ydinjärjestelmä teollisuuteen.

Haluatko tehostaa tuotantotyötä ja kehittää toiminnan kannattavuutta? Maxtech Pro:n monipuoliset ja helppokäyttöiset työn hallinnan ja johtamisen ratkaisut auttavat luotsaamaan tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Hallitset useita työ- ja toimipisteitä sekä henkilöstöryhmiä kootusti yhden järjestelmän kautta, ja tieto liikkuu myös ulkoisiin järjestelmiin kuin itsestään. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

Tehokkaampi tuotanto, parempi kannattavuus

Ratkaisu johtamisen tehostamiseen on nyt yhden hankinnan päässä! Maxtech Pro:n avulla et tee enemmän, vaan fiksummin. Ennen kaikkea saat arvokasta tietoa, jonka pohjalta voit parantaa tuotantotyön tehokkuutta.

Voit hallita useita työ- ja toimipisteitä sekä henkilöstöryhmiä

Maxtech Pro:n avulla voit hallita suuriakin kokonaisuuksia yhdessä järjestelmässä, sijaitsivat ne sitten samalla tontilla tai hajallaan ympäri Suomea. Sijainnista riippumatta sinä näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

Saat valmiita prosesseja ongelmien ratkaisemiseen

Olemme auttaneet jo lukuisia asiakkaita saamaan työn hallinnan järjestelmästään parhaan mahdollisen hyödyn irti. Autamme aina löytämään parhaat ratkaisut ja työn hallinnan prosessit, jotka tukevat eniten tavoitteitasi ja tarpeitasi.

Järjestelmä on ollut meidän kaltaisellemme keskisuurelle firmalle ketterä valinta. Olemme erittäin tyytyväisiä heidän tukeensa ja apuunsa ongelmatilanteissa. Tämän ohjelman käyttöönotto on ollut parhaimpia käyttöönottoja, mitä meillä on ollut, ja yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Maxtechin kanssa apu on aina lähellä ja helposti tavoitettavissa. He ovat kaiken kaikkiaan todella joustavia yhteistyökumppaneita.
Juho Kalliomaa / Maajohtaja / Otis Suomi Oy

Suosittuja tuotteita teollisuuden yritysten keskuudessa

Ratkaisumme teollisuudelle koostuu tuotteista, jotka palvelevat monipuolisesti teollisuuden yrityksiä arjen työn hallinnan ja johtamisen haasteissa. Avain piilee kokonaisuuksien ketterässä hallinnassa ja reaaliaikaisen datan muodostumisessa.

Suosittuja tuotteita teollisuuden yritysten keskuudessa

Markkinoiden nykyaikaisimmat ja nopeimmat leimauslaitteet:

Maxtech Pro L leimauslaite 7"
tai
Maxtech Pro M leimauslaite 4"
Maxtech Pro teollisuuteen
alkaen jopa 200 €/kk

Tutustu tarkemmin leimauslaitteisiin:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Maxtech Pro -järjestelmän tukemat rajapinnat ja integraatiot

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro auttaisi juuri sinua ja yritystäsi työn kokonaisvaltaisessa johtamisessa ja reaaliaikaisen tilannekuvan keräämisessä? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista!

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Antti-Pekka Louste
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.