Työkartta

Paremman tilannekuvan tueksi.

Maxtech Easy Työkartta on verraton apu kiinteistöhuollon sopimustöiden reaaliaikaiseen seurantaan.

Tee tunnukset nyt ja avaa parempi näköala kentälle!

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo

Avarampi tilannekuva sopimustöihin

Ajantasainen tilannekuva

Työkartta havainnollistaa aurauksen ja hiekoituksen kaltaisten sopimustöiden reaaliaikaisen tilanteen värikoodein selkeässä karttakuvassa.

Jatkuva paikannus

Sovelluksen ajantasainen toiminta perustuu työkoneen sijaintitietoon. Erillistä paikanninlaitetta ei tarvita, vaan sovellus paikantaa itseään.

Yksinkertainen raportti

Ajodatasta muodostetaan yksinkertainen, hyvillä suodatusmahdollisuuksilla varustettu raportti, joka kokoaa kohdekäynnit yhteen näkymään.

Työkartta tukee tehokasta työn hallintaa

Työkartta näyttää sopimuskohteiden reaaliaikaisen tilanteen ja automatisoi monia sellaisia työvaiheita, jotka ovat aiemmin vaatineet manuaalista kirjaamista. Tämä sujuvoittaa kuljettajan työtä ja keskittää työn hallinnassa tarvittavan informaation yhteen paikkaan.

Aurauksen ja hiekoituksen ohella sovellusta voidaan hyödyntää myös muuhun sykliseen ja kohdekäyntejä vaativaan työhön, kuten harjaukseen, jätehuoltoon, pysäköinnin valvontaan ja vartiointiin.

Lisäksi Työkartta on mutkattomasti yhdistettävissä muihin Maxtech Easy -sovelluksen työkaluihin. Työajanseurannan ja Työvuorosuunittelun kanssa se muodostaa helppokäyttöisen ja keskitetyn työnhallintaratkaisun.

Maksat vain käytöstä

25 € / ajoneuvo / kk, ei sitoumuksia tai määräaikoja

Avoimen ja läpinäkyvän hinnoitteluperusteensa ansiosta Maxtech Easy on huoleton myös taloudellisesti. Työkartan laskutus perustuu vain ja ainoastaan niihin käyttäjiin, joilla on sovelluksessa laskutuskauden aikana tapahtumia. Laskutuskausi on yksi kuukausi rekisteröitymispäivästä alkaen.

Koska Työkartasta ei käyttämättömänä synny mitään kuluja, sen käytön voi huoletta tauottaa milloin vain tai lopettaa ilman sitoumuksia jopa kokonaan. Niinpä se soveltuu erinomaisesti etenkin kiinteistöhuollon kausiluontoisiin töihin.

Easy käyttöönotto

Maxtech Easy ei vaadi suunnittelupalavereja tai käyttöönottoprojektia. Luo simppelisti tunnukset ja lataa sovellus, niin saat käyttöösi verrattoman näkymän sopimustöiden tilanteeseen heti. Easy on saatavilla sovelluksena Android- ja Apple-laitteisiin.

Työkoneissa Työkarttaa suositellaan käytettäväksi suuremman näytön vuoksi tabletilla. Työn hallinnasta vastaavalle kätevä web-portaali mahdollistaa seurannan lisäksi sopimusten, asiakkuuksien ja kohteiden sujuvan hallinnan.

Työkartan suunnittelussa on panostettu helppokäyttöisyyteen, ja sen toiminnan oppii kuka tahansa minuuteissa. Sopimuskohteiden lisääminen on helppoa, minkä jälkeen sovellus hoitaa monet työvaiheet automaattisesti. Niinpä Työkartasta saa nopeasti ja sujuvasti tehokkaan apurin tilannekuvan hallintaan.

Miksi valita Maxtech Easy Työkartta?

Monien ominaisuuksiensa ansiosta Työkartta sujuvoittaa kirjauksia, automatisoi monia työvaiheita ja kokoaa työn hallinnassa tarvittavan informaation yhteen paikkaan.

Keikkatöiden aikataulutus ja hallinta

Sopimusten ja kohteiden syöttäminen, hallinta ja ajastaminen helppokäyttöisessä web-portaalissa.

Sopimustöiden tilanteen reaaliaikainen seuranta

Ajoluokan vaihtaminen nappia painamalla

Sopimustöiden automaattinen merkkautuminen valmiiksi kohdekäynnillä tai vaatimus manuaalisesta kuittauksesta

Jatkuva paikannus ilman erillistä paikannuslaitetta

Ajoa ei tarvitse muistaa aloittaa ja lopettaa erikseen

Tehtyjen ja tekemättömien töiden raportointi

Luo tunnukset ja lataa sovellus nyt!

Maxtech Easy on ladattavissa maksutta. Työkarttaa käytät kiinteällä, edullisella ja ajoneuvokohtaisella kuukausimaksulla ilman sitoumuksia tai määräaikoja.

Google Play Store Badge Maxtech easy 100 Apple badge app store Maxtech easy 100