Mit Wissen führen

Maxtech Pro – Das umfassendste Arbeitsmanagement- und Kontrollsystem auf dem Markt

tyytyväisyystakuu logo avainlippu logo

Maxtech Pro Ratkaisut

Tarkka tieto yrityksen työn tilasta auttaa sinua paitsi johtamaan työtä tehokkaammin myös saamaan reaaliaikaisen tilannekuvan. Pystyt optimoimaan toimintaa, näet kirkkaammin kehitettävien kohteiden tärkeimmät pisteet ja vapautat aikaa ja rahaa liiketoiminnan kehittämiseen. Tee fiksummin älä enemmän.

Teollisuuteen

Haluatko tehostaa tuotantoa ja kasvattaa yrityksen kannattavuutta? Maxtech Pro:n avulla luotsaat tuotantotyötä tiedon ja datan pohjalta. Näet aina reaaliaikaisen tilannekuvan työn tilanteesta.

Erikoisrakentamiseen

Tiedä tismalleen, missä mennään. Maxtech Pro:n avulla pysyt tukevasti kartalla tehdyistä tunneista, henkilöstön ja kaluston sijainnista sekä hankkeiden ja kohteiden tilanteesta 24/7.

Siivousalalle ja kiinteistöhuoltoon

Johda tehokkaammin ja fiksummin pirstaloituneita työtehtäviä, vaihtelevia kohteita, monimutkaisia palkka-aineistoja ja yllättäviä muutoksia. Maxtech Pro:n avulla onnistut.

Muille toimialoille

Haluatko saada reaaliaikaista tilannekuvaa tuotantotyön tilanteesta? Onko sinulla paljon kohteita, henkilöstöryhmiä tai yksikköjä hallittavana? Maxtech Pro on räätälöitävissä moneen tarpeeseen!

Kattava työnjohtamisen ja -hallinnan ydinjärjestelmä

Reaaliaikaista tietoa tuotantotyöstä

Järjestelmä tuottaa sinulle kattavaa ja reaaliaikaista tietoa tuotantotyöstä johtamisen ja toiminnan kehittämisen tueksi. Näin tiedät nopeasti, missä mennään ja mitkä kohdat vaativat kehittämistä, ja pystyt tehostamaan tuotannon pullonkauloja ja kriittisiä pisteitä.

Koko työnhallinta yhdessä järjestelmässä

Säästä aikaa muun muassa työnhallinnan, paikannuksen, työajanseurannan ja työvuorosuunnittelun saralla. Lisäksi laajojen integraatiomahdollisuuksien ansiosta Maxtech sulautuu osaksi yrityksen työkalupakkia ja toimii saumattomasti yhdessä muiden järjestelmien kanssa.

Säästä aikaa - automatisoi rutiinityöt

Kun rutiinit vievät ajan, tuntuu johtaminen enemmän selviytymiseltä kuin johtamiselta. Maxtechin avulla sinulle jää aikaa keskittyä kokonaisuuksien hallitsemiseen, yrityksesi kehittämiseen ja liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Onnistu työn johtamisessa

Yritystoiminnan menestys on johtamiskysymys. Kun tukenasi on nykyaikainen työn hallinnan ja johtamisen järjestelmä, arvokkaat resurssisi eivät kulu enää kiireellisten rutiinitöiden kanssa taistelemiseen, vaan voit keskittyä kokonaisuuden hallintaan tehokkaasti – ja aikaa jää vielä yrityksen kehittämiseenkin.

Markus Ebeling

Olemme vuodesta 2007 lähtien auttaneet asiakkaitamme digitalisoimaan työnhallintaa ja paikannusta. Näiden vuosien aikana olemme menestyksekkäästi kasvattaneet 1500 asiakkaamme tuottavuutta. Visiomme on, että kaikki työhön liittyvä tieto muodostuu automaattisesti jaon helposti sekä oikea-aikaisesti saataville. Haluamme auttaa teidänkin organisaationne kilpailuedun saavuttamisessa.

Markus Ebeling / Toimitusjohtaja / Max Technologies Oy

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro auttaisi juuri sinua ja yritystäsi työn kokonaisvaltaisessa johtamisessa ja reaaliaikaisen tilannekuvan keräämisessä? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista!

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Antti-Pekka Louste
Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.