Talenom

Mepco palkka-aineiston siirto Talenomin palkanlaskentaan

Maxtech Pro -järjestelmästä voi lähettää Mepcoon palkka-, loma- ja poissaoloaineiston palkanlaskentaa varten. Aineisto siirtyy vietäessä automaattisesti Talenomin järjestelmään suojatulla SFTP-yhteydellä. Integraatio voidaan kytkeä käyttöön järjestelmätoimituksen yhteydessä tai halutessasi myöhemmin ottamalla yhteyttä tuki@maxtech.fi.

Integraatio on toteutettu Talenomin määritysten mukaisesti yhteistyössä Talenomin kanssa. Integraatio on yhteensopiva kaikkien Maxtechin tuotteiden ja ratkaisujen kanssa.

Palkkaintegraatiossa siirtyvät tiedot

Integraatiossa siirretään valitun palkkajakson tapahtumatiedot Talenomin Mepcoon. Tapahtumakohtaisesti siirretään tapahtumapäivämäärä, henkilönumero, henkilön nimi, palkkalaji, tuntimäärä, tuntihinta, kustannuspaikka, projekti ja kohde.

Loma- ja poissaolointegraatioissa siirtyvät tiedot

Lomaintegraatiossa siirretään loma-tyyppisten tapahtumien tiedot ja poissaolointegraatiossa muiden kuin loma-tyyppisten poissaolotapahtumien tiedot. Molemmissa integraatioissa siirretään henkilönumero, henkilön nimi, tapahtuman alku- ja loppupäivämäärä ja poissaolokoodi. Poissaolointegraatiossa siirretään lisäksi poissaolon kesto.

Katso kaikki Maxtechin integraatiot ja rajapinnat.