Oletko sinä uusi aluemyyntipäällikkömme?

29.12.2020

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme aluemyyntipäällikköä vastaamaan uusien asiakassuhteiden hankkimisesta ja laadukkaasta haltuunotosta osana myyntitiimiämme. Pääasiallinen asiakaskuntamme koostuu siivousalan, kiinteistöhuollon ja rakennusalan yrityksistä sekä julkiorganisaatioista ja liikelaitoksista. Myyntitiimimme ihmiset tekevät työtään eri puolilla Suomea, joten olemme joustavia sijoituspaikkasi suhteen.

Toivoisimme, että Sinulla olisi jo kokemusta B2B-myynnistä tai ehkä joltakin asiakkaittemme toimialalta. Pystyt käymään myyntiprosessia eteenpäin vieviä keskusteluita tehokkaasta johtamisesta ja HR-asioiden hoitamisesta asiakkaasi kanssa ja näin osoittamaan tarjoamamme hyödyn hänen organisaatiolleen. Kyky verkostoitua ja käyttää esimerkiksi some-kanavia markkinointityössä ovat henkilökohtaisen myyntitaidon lisäksi tärkeitä menestystekijöitä. Kaikkein eniten arvostamme kuitenkin aktiivista, reipasta, sinnikästä ja yhteistyökykyistä otettasi työhösi.

Oikealle henkilölle tarjoamme suunnitelmallisesti kasvavan organisaation eteenpäin katsovan työympäristön ja tuen. Hyvän kiinteän palkan lisäksi voit nostaa ansioitasi merkittävästi pitkäjänteisen työn kautta saavuttamiesi hyvien tulosten avulla. Tiedämme, että myös muut henkilöstöetumme ovat varmasti hyvät.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä POMONA Consultingista Jarmo Saveniukselta, puh. 0400 840454 (varmimmin 30.12.2020 tai 11.1.2021 jälkeen). Lähetä hakemuksesi 22.1.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi tunnuksella ”Maxtech amp”.