”Maxtech ymmärtää hyvin siivoustoimialaa. He tunnistavat laajasti alan työnhallintaan liittyvät haasteet ja vaatimukset, tarjoten niihin tarpeen mukaan räätälöidyt ratkaisut,” sanoo Antti Keltanen, Inhouse Partnersin palvelujohtaja.

Helppokäyttöinen sovellus säästää aikaa ja pitää työaikakirjanpidon kunnossa

Maxtech tuottaa Inhouse Partnersille kokonaisvaltaisen siivousalan työnhallintaratkaisun. Ratkaisu sisältää työvuorosuunnittelun, työajanseurannan, automaattisen TES-tulkinnan ja palkka-aineiston siirron suoraan palkanlaskennan rajapintaan. Inhouse Partnersilla ratkaisua hyödynnetään laajasti, esimiesten sekä työntekijöiden päivittäisessä käytössä. Sovellus on saanut erityistä kiitosta helppokäyttöisyydestään.

”Työvuorosuunnittelun kautta esimiehet hallitsevat toistuvat sopimussiivoukset sekä mahdolliset poikkeukset kullekin siivouskohteelle. Jokaisen kohteen tiedoista on helposti nähtävissä, kuka siellä on milloinkin työskennellyt. Työntekijäkohtaiset työvuorolistat muodostuvat samalla suunnittelun yhteydessä. Jokainen työntekijämme näkee suoraan mobiilisovelluksesta omat työvuoronsa, sekä työlistansa- ja kohteensa. Työn aloitus ja valmistuminen kirjataan myös mobiilisovelluksen työvuorolistalle suoraan kohteessa.”

Inhouse Partnersilla arvostetaan erityisesti sovelluksen tuomaa helpotusta esimiesten työhön, sillä tuntikirjausten hallinnointiin ei tarvitse enää käyttää suurta määrää aikaa. Myös työaikakirjanpito on sen avulla aina ajan tasalla.

Hyvin sujuneen yhteistyön rakennusaineena on myös Maxtechin ratkaisukeskeisyys

Hyvin sujunutta yhteistyötä on siivittänyt paitsi erityisesti siivousalan tarpeisiin kehitetty sovellus, myös Maxtechin ratkaisukeskeinen ja joustava toimintapa. Voimakkaasti kasvava Inhouse Partners pitää tärkeänä, että yhteistyökumppani kykenee mukautumaan heidän muuttuviin tarpeisiinsa ja toimii yhteistyössä aidosti kasvun mahdollistajana.

”Toimintamme kehittymisen kannalta on erittäin tärkeää, että käyttämämme järjestelmät ovat räätälöitävissä kehittyvien tarpeidemme mukaan. Tässä Maxtech on onnistunut erityisen hyvin.”

”Maxtechilla on aito halua ratkaista asiakkaidensa ongelmia.” Antti Keltanen, palvelujohtaja Inhouse Partners Oy