Mikko Ängeslevä on nimitetty Maxtech:n uudeksi toimitusjohtajaksi

23.6.2022

Max Technologies Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut 16.6.2022 alkaen Mikko Ängeslevä, joka tuo mukanaan vahvaa osaamista nykyaikaisessa henkilöstöjohtamisessa ja operatiivisen toiminnan organisoimisessa. Ängeslevä on aiemmin työskennellyt useita vuosia Maxtech:n myynnistä ja markkinoinnista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä aiemmin urallaan finanssialalla eri johtotehtävissä.

 

Mikko Ängeslevä on nimitetty Maxtech:n toimitusjohtajaksi 16.6.2022 alkaen. Yrityksen perustaja ja pääomistaja Markus Ebeling jatkaa Maxtech:n hallituksen puheenjohtajana. Ängeslevä on toiminut Maxtech:n myyntijohtajana vuodesta 2018 ja useissa eri johtotehtävissä vuodesta 2008.

Hän tuo Maxtech:lle vahvaa osaamista nykyaikaisessa henkilöstöjohtamisessa ja operatiivisen toiminnan organisoimisessa. Ängeslevällä on laajasti kokemusta myös asiakkuuksien kehittämisessä ja kumppanuuksien johtamisessa, mikä tukee erinomaisesti Maxtech:n strategiaa sekä liiketoiminnan tavoitteita.

Muutoksen taustalla ovat loppuvuodesta 2021 toteutetut uudistukset Maxtech:n strategiassa ja organisaatiorakenteessa. Hallituksen puheenjohtaja Markus Ebelingin mukaan osana muutosprosessia hallitus tunnisti tarpeen päivittää myös yrityksen johtoa sekä hallitustyöskentelyä:

”Mikolla on monipuolinen kokemus eri kokoisissa organisaatioissa toimimisesta, ja hänellä on vahvaa näyttöä liiketoiminnan kehittämisestä ja operatiivisen toiminnan johtamisesta positiivisella ja tunneälykkäällä henkilöstöjohtamiskärjellä. Hän osaa hahmottaa kokonaisuuksia ja ohjata organisaation toimintaa positiivisella tavalla sekä olla tukena arjen muutoksissa. Maxtech:n asiakkaiden sekä henkilöstön on hyvä jatkaa hedelmällistä yhteistyötä ja asioiden kehittämistä entistäkin positiivisempaan tulevaisuuteen hänen kanssaan.”

Ängeslevälle on kunnia päästä jatkamaan ja kehittämään hienoa työtä, jota hänen edeltäjänsä Ebeling on Maxtech:n parissa tehnyt:

“Maxtech on jo tähän mennessä tehnyt upean matkan. Se on saavuttanut vahvan taloudellisen aseman sekä tukevan jalansijan markkinaympäristössä, ja sen tuote on yksi markkinoiden laadukkaimmista saas-palveluna tarjottavista työnhallinnan järjestelmäratkaisuista. Henkilökohtaisesti uskon, että ohjelmistoalallakin kaikki lähtee ihmisistä. Henkilöstön hyvinvointi, työtyytyväisyys ja jatkuva kehittäminen säilyvät missionani myös jatkossa, kun jatkamme polullamme kohti alan parasta asiakaskokemusta sekä liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä.”