Yksi toiminnanohjausjärjestelmä – monta palvelua samassa paketissa

Toimivalla ja tehokkaalla työnhallinnalla on kuljetuspalveluliiketoiminnassa erityisen suuri merkitys. Kun ajoneuvoja ja henkilökuntaa on paljon ja ne ovat jatkuvasti liikkeellä, on tärkeää pystyä pitämään kokonaisuus hallinnassa. Työvuorosuunnittelutyöajanseuranta, työajan raportointi, palkanlaskenta sekä ajoneuvojen paikannus ja ajopäiväkirja ovat toimintoja, jotka hyvin hoidettuna parantavat yrityksen tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin.

Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy käytti aikaisemmin useampaa erillistä palvelua näiden tehtävien tuottamiseen. Erillisten ohjelmien integrointi toisiinsa aiheutti usein haasteita ja yhtiö päättikin panostaa moderniin toiminnanohjausjärjestelmään, josta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja toiminnot samasta järjestelmästä.

”Erillisten palveluiden ja osakokonaisuuksien tarjoajia on paljon. Meille tuottaa erityistä hyötyä se, että saamme kaikki tarvitsemamme palvelut yhden ja saman järjestelmän kautta. Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja tehostaa niin työntekijöiden kuin yrityksen johdonkin arkea.”, sanoo Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:n henkilöstöpäällikkö Jari Qvick.

Räätälöity kokonaisuus asiakkaan tarpeisiin

Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:n tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisia logistisia ratkaisuja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Tästä samasta syystä se haluaa ohjata omaa toimintaansa järjestelmällä, joka on rakennettu huomioimaan juuri heidän yksilölliset tarpeensa.

Yhteistyö Maxtechin kanssa alkoi näiden tarpeiden kartoittamisella. Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:lle räätälöitiin kokonaisuus, joka on vuosien varrella kasvanut ja kehittynyt suunniteltujen vaiheiden mukaisesti. Työvuorosuunnittelusta, työajanseurannasta ja ajoneuvojen paikannuksesta alkanut järjestelmäkehitys on jatkunut integrointeihin yrityksen taloushallinnon ja asiakkuudenhallinnan järjestelmiin.

”Järjestelmän jatkuva kehittäminen on meille tärkeää. Muita tekijöitä, joita arvostan ovat Maxtechin kokonaisvaltaisen järjestelmän helppokäyttöisyys ja soveltuvuus liikkuvan työn tekijöille, läpinäkyvyys sekä se, että voimme personoida käyttöliittymää eri työntekijöidemme tarpeisiin”, summaa Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:n henkilöstöpäällikkö Jari Qvick.

Lataa pdf

Aiheeseen liittyvät tuotteet:

Varaa maksuton esittely

Haluaisitko kuulla lisää, miten Maxtech Pro auttaisi juuri sinua ja yritystäsi työn kokonaisvaltaisessa johtamisessa ja reaaliaikaisen tilannekuvan keräämisessä? Varaa maksuton esittely, ja asiantuntijamme keskustelee kanssasi tilanteestanne ja ratkaisumahdollisuuksista!

Tai ota yhteyttä 010 229 6200 | myynti@maxtech.fi

Antti-Pekka Louste